Prima postare oficială a lui Bendeac după plecarea de la „iUmor"! Curaj, nu glumă!

Mihai Bendeac, în vârstă de 39 de ani, a distribuit prima postare de la plecarea sa din trustul Intact, impllicit de la emisiunea de divertisment „iUmor". Comediantul s-a despărțit cu scandal de postul de televiziune alături de care a lucrat atât de mulți ani, iar acum transmite un mesaj subtil conducerii. 

Mihai Bendeac a fost înlocuit cu Costel Bojoc. Foto: Antena 1
Mihai Bendeac a fost înlocuit cu Costel Bojoc. Foto: Antena 1

În urmă cu două săptămâni, se vehicula că Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul „iUmor", iar la scurt timp speculațiile s-au confirmat. În locul lui Bendeac, la masa juriului, se află acum Costel Bojoc, cunoscut publicului pentru numerele de stand-up pe care le realizează. 

Citește și: Bad Boy Mihai Bendeac, gest de neegalat pentru o tânără, în fața a mii de oameni 

Mihai Bendeac nu a comentat, în mod oficial, care au fost motivele care l-au determinat să încheie colaborarea cu „iUmor" fără să comunice cu șefii săi, însă a distribuit miercuri dimineață, pe 5 octombrie, în zorii zilei un clip care a lăsat de înțeles că se bucură pentru schimbarea produsă.

Mihai a distribuit, pe pagina personală de Instagram, un fragment din emisiunea „iUmor". Mai exact, fix acel pasaj în care în platou își face apariția noul jurat, Costel Bojoc. 

În anul 2015, Mihai Bendeac și Antena întrerupseseră temporar colaborarea 

Nu este pentru prima dată când Mihai Bendeac întrerupe colaborarea cu Antena. Același lucru s-a petrecut și în anul 2015, când Mihai Bendeac a refuzat să mai prezinte emisiunea „iComedy", după ce conducerea a refuzat să accepte ca Radu Banciu, de la B1TV, să fie invitat la show-ul de comedie produs de către actor. În cele din urmă, Mihai și Antena 1 au ajuns la un acord și au urmat o serie de emisiuni de succes, între care amintim „Băieți de oraș”, dar și „iUmor”.

Vezi și: E pe bune! Mihai Bendeac a părăsit Antena 1. Adevăratul motiv pentru care nu mai apare la iUmor 

Actorul are o experiență vastă în televiziune, fiind ancorat, de-a lungul timpului, în producții precum „În Puii Mei”, pentru care a scris toate cele 6 sezoane, a apărut în „La Bloc” (episodul 377), „Românii au Artiști”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac” și în Teatru Tv. A fost jurat în emisiunea „România dansează” și prezentator la „X Factor", alături de Șerban Copoț. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
smartphone sursa pexels com jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg