Primele imagini cu noua prezentatoare de la „Chefi la cuțite”. Vedeta care i-a luat locul Ginei Pistol strălucește în noul rol

#Chefi la cuțite
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România, „Chefi la cuțite”, este pe cale să înceapă, iar mulți telespectatori stau cu dorul frumoasei prezentatoare Gina Pistol, care a ales să se retragă din televiziune pentru o perioadă. Cine o va înlocui, aflați acum!

Primele imagini cu noua prezentatoare de la „Chefi la cuțite”
Primele imagini cu noua prezentatoare de la „Chefi la cuțite”

Cei trei chefi bucătari își vor scoate șorțurile pentru că noul sezon din „Chefi la cuțite”, cu  ediția a 11-a, va începe în curând, mai exact luni, spre bucuria telespectatorilor care stau cu sufletul la gură de nerăbdare. De când îndrăgita prezentatoare Gina Pistol, a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme, întrebarea care a stat pe buzele tuturor este cine o va înlocui pe Gina? 

Ei bine, fanii trebuie să știe că acesta este, momentan, ultimul sezon în care o pot vedea pe frumoasa Gina în poziția de prezentatoare la „Chefi la cuțite”, fiind ulterior înlocuită de îndrăgita Irina Fodor.

Irina Fodor este noua prezentatoare de la Chefi la cuțite

Despre Irina se știe că nu este prima dată când o înlocuiește pe Gina în cadrul emisiunii, după ce aceasta a fost diagnosticată cu COVID-19.

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol
Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol

În acest timp, au aupărut zvonuri cum că Gina urmează să plece la PRO TV, zvonuri pe care le-a infirmat într-un interviu exclusiv Click!

Gina Pistol se retrage din televiziune?

După o colaborare de șapte ani alături de Antena 1, unde a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina a ales să fie sinceră cu fanii săi și le-a transmis prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare că alege să se retragă o perioadă pentru a se ocupa de familie.

Gina Pistol retragere (14) jpg

Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a declarat Gina Pistol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net