Război în familia regală britanică! Harry a încercat să-și saboteze propriul frate. „Le place să fie în control”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Scandal între fiii regelui Charles. Presa britanică scrie că Harry a încercat să-și saboteze propriul frate, aflat la primul turneu în SUA după opt ani. Familia regală britanică se pregătește de atacuri fără precedent, după ce Netflix a lansat un trailer „exploziv“ al serialului documentar despre ducii de Sussex, relatează Daily Mail. 

 Harry a încercat să-și saboteze propriul frate
Harry a încercat să-și saboteze propriul frate

Lansarea trailerului a venit exact în cea de-a doua zi a vizitei susținute de prințul William și soția sa, Kate, în Statele Unite ale Americii.

Aceasta este prima vizită după 8 ani și o ocazie pentru cel mai popular cuplu din familia regală de a face coroana britanică să strălucească după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Expertul Richard Fitzwilliams a declarat pentru Daily Mail că lansarea trailerului a fost „în mod evident programată pentru a distrage atenția de la vizita lui William și Kate“, adăugând că lui Meghan și Harry „le place să fie în control“.

„Scoaterea trailerului în timp ce William și Kate se află în Boston arată ca o ambuscadă a lui Harry și Meghan. Sunt destul de buni la acest tip de manevre, iar sincronizarea este totul”, a transmis Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty, conform The Sun.

„Dar uitându-mă la cât de bine au fost primiți prințul și prințesa de Wales, în Boston, de mulțimile de oameni, dar și la muncă comunitară pe care o fac, nu cred că tentativa de ambuscadă a funcționat”, a adăugat Ingrid.

Trailer-ul serialului cu Harry și Meghan a fost unul „exploziv”

În documentarul de pe Neflix, Meghan și Harry vor spune povestea relației lor așa cum nu a mai fost niciodată expusă. Serialul include și interviuri cu membri ai familiei și prieteni, care nu au mai vorbit niciodată despre acest subiect.

Documentarul pentru care ducii de Sussex au primit suma de 100 de milioane de dolari va include, de asemenea, interviuri cu istorici și jurnaliști care „vor diseca modul în care mass-media a influențat relația lui Harry și Meghan cu Familia regală“,  scrie Adevărul. 

 „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise“, spune Harry, în trailer, despre decizia sa de a face acest documentar. „Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi?“, adugă Ducesa de Sussex.

În trailer apar mai multe fotografii cu Harry și Meghan în diverse ipostaze, mai mult sau mai puțin intime. Documentarul va avea premiera la Netflix în curând, iar surse neoficiale spun că este vorba despre data de 8 decembrie.

Harry şi Meghan au semnat cu Netflix un contract în urma căruia vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show. Cei doi s-au mutat în SUA, în 2020, după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice.  

William și Kate n-au părut afectați de trailerul lansat în timpul vizitei lor

william si kate la boston webp

Kate și William au ignorat joi, 1 decembrie, drama în timpul turneului din Boston, unde au fost întâmpinați de mulțimi uriașe.

Au zâmbit mult, iar Kate a avut un aspect prin care a furat toată atenția, scrie presa britanică. Prințul William și soția sa au vizitat tineri din Boston care sunt afectați de la criminalitate și au văzut proiectele eco prin care orașul american contribuie la combaterea schimbărilor climatice.

Kate și William găzduiesc în SUA și al doilea eveniment Earthshot Prize, unde vor fi înmânate premii în valoare de 5 milioane de lire sterline. În plus, cei doi urmează să se întâlnească în Boston cu președintele american Joe Biden.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net