Cine pleacă de la Survivor România? Nimeni nu credea ca acest Faimos va fi nominalizat

#Survivor România
Ultima actualizare:

Tensiuni și intrigi tot mai mari se arată în una dintre cele mai intense competiții televizate din România. Jocul de la Survivor România devine tot mai greu de dus pentru jucători, iar presiunea pare că atinge cote maxime. În ediția din data de 20 martie concrenții au trecut prin momente dificile, iar gândurile nu le mai dau pace mai ales că patru dintre ei sunt propuși spre eliminare.

Surpriză uriașă la Survivor România!
Surpriză uriașă la Survivor România!

Jocul aduce în prim plan două mize importante: cea de captivitate și de imunitate. Competiția devine din ce în ce mai acerbă, iar concurenții vor trebui să dea tot ce au mai bun, luptând cu ultimele puteri pentru a rămâne în continuare în Republica Dominicană.

În joc stă chiar prezența lor în concurs și munca este și mai greu de dus pentru cei din echipa Faimoșilor care deja se află în dezavantaj după eliminarea lui DOC de săptămâna trecută. Patru dintre au fost propuși spre eliminare, după înfrângerea din proba de imunitate.

Războinicii jocul de luni, 20 martie, de la Survivor, cu scorul de 7-2. Astfel, cei care trebuie să facă nominalizări pentru eliminare sunt din echipa Faimoșilor.

Cine va fi eliminat de la Survivor România!

Războinicii (1) Survivor Romania Foto Pro TV JPG

Ada și Kamara primesc câte trei voturi de la colegii de echipă. Jocul de imunitate individuală este câștigat de Remus și Bianca, iar fiecare dintre ei are câte o propunere de eliminare.

Remus l-a propus pe Ionuț Iftimoaie pentru a pleca acasă, iar Bianca doreste  să fie eliminat Mihai Zmărăndescu. Astfel, în pericol de eliminare sunt patru Faimoși.

Discuții după eliminarea lui DOC

Deși a fost eliminat de câteva zile, DOC continuă să încingă spiritele în compentiție, iar plecarea sa din concurs stârnește controverse și conflicte! Părerile despre eliminarea sa sunt diverse.  „S-a făcut dreptate! În sfârșit, s-a făcut dreptate”, spune Ștefania Stănilă despre acestuia. 

Doc Survivor jpg

„Știi momentul ăla când ești în șoc? Nu poți să te superi sau să te bucuri? Eu încă sunt în situația aia”, spune și Carmen Grebenișan. ”Nu am avut niciun sentiment. Nici de bine, nici de rău. Am rămas șocată și nu îmi venea să cred că se întâmplă acest lucru”, a adăugat Faimoasa. 

Carmen Grebenisan Survivor Romania Foto Pro TV png

Bianca Patrichi a declarat: „Mi s-a rupt filmul. Nu puteam să mai îmi controlez orice grimasă, orice… Nu știu ce fețe am făcut. Eliminarea lui DOC reprezintă o eliberare pentru mulți. Nu mă refer la gașca din această echipă. Mă refer mai întâi la DOC. Nu mai avea resurse să ducă această bătălie, aici, în Survivor”, spune Ionuț Iftimoaie.

„Eu nu am venit la Survivor să mă murdăresc în mocirla în care văd că ei se scaldă cu atâta plăcere. A plecat DOC, următorul pe listă sunt eu”, mai spune Ionuț.

Ionut Iftimoaie Survivor 31 jpg

Carmen Grebenișan în schimb, vine să aprobe! „Ionuț e luat în vizor de când a început să își schimbe părerea de pe o zi pe alta. Eu mi-am exprimat părerea sinceră despre el”, precizează Faimoasa. Remus intervine și el în discuție.

„Noi am demascat niște comportamente. Și se pare că publicul vede la fel ca noi. Următorul care face lucruri necurate în acest joc, din punctul meu de vedere, ești tu. Vedem dacă se va întâmpla acest lucru (nominalizarea lui Iftimoaie, n. red.)”, spune concurentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net