Survivor marți, 28 martie. Eliminare-șoc în tabăra Faimoșilor! Cel mai admirat concurent părăsește emisiunea: „Plec dintre acești șerpi”

Surprize de proporții marți, la Survivor România! Cel mai admirat concurent din tabăra Faimoșilor părăsește competiția, ca urmare a rezultatelor de la votul general, combinat cu nominalizarea din cadrul consiliului de eliminare. Este vorba despre nimeni altul decât Mihai Zmărăndescu. 

Faimoșii de la Survivor România
Faimoșii de la Survivor România

Mihai Zmărăndescu părăsește Survivor România

Marți, Mihai Zmărăndescu părăsește competiția Survivor România din cauza voturilor puține pe care le-a obținut în cadrul votului general. Acesta a fost nominalizat de Ștefania, purtătoare de colan de imunitate personală la feminin. 

Mihai Zmărăndescu a fost propus spre eliminare de Ștefania Stănilă, purtătoare de colan de imunitate la feminin. În cadrul ediției de marți seară, alți 3 Faimoși sunt propuși spre a pleca acasă, astfel: Remus Boroiu devine nominalizarea lui Ionuț Iftimoaie, purtător de colan de imunitate la masculin, iar Carmen Grebenișan este votul colectiv al echipei Faimoșilor. 

„Pentru unul dintre cei 3, Survivor România se oprește în acest consiliu. Pentru unul din cei 3, Carmen, Remus și Mihai, momentul unificării nu mai există decât de acasă, din galeria eroilor Survivor România. Iar acest concurent este Mihai Zmărădescu. Pentru tine, Survivor se oprește în această seară”, a spus Daniel Pavel, în cadrul consiliului de eliminare.

Mihai Zmărăndescu, la Survivor România / Sursă foto: captură TV
Mihai Zmărăndescu, la Survivor România / Sursă foto: captură TV

„Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate. Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, a spus și Mihai Zmărăndescu, vizibil dezamăgit de faptul că el a întocmit cel mai mic număr de voturi la votul general, iar odată cu nominalizarea Ștefaniei, acesta părăsește competiția din Dominicană. 

Mihai Zmărăndescu, moment emoționant cu Războinicii

Deși alege să-i salute evaziv pe cei din echipa Faimoșilor, Mihai Zmărăndescu are un adevărat moment emoționant cu nimeni alții decât Războinicii. Concurentul din echipa roșie merge și-i îmbrățișează, pe rând, pe toți, primind complimentele și aprecierile acestora.

„Băi, ești foarte tare, frate, jur”, îi spune, cu bucurie, Andreea Moromete. Dezamăgit de cele întâmplate, Mihai Zmărăndescu părăsește competiția Survivor România fără să mai facă salutul Faimoșilor cu colegii de echipă. 

image
image
image
image
image
image
maruta maxer ionescu jpg
 Netflix FOTO Shutterstock
santorini 416136 1280 jpg
ala jpg
index (11) webp
iubjkn jpg