Tânăra de la Românii au talent pe care nimeni n-o va uita: „Trăiești o viață care nu e a ta”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

O tânără a rupt inimile tuturor la Românii au talent. Jurații au fost cuceriți pentru totdeauna de fată de 23 de ani care a cântat ca un înger. Este „o stea care abia acum începe să strălucească”, a transmis Andra la finalul momentului emoționant.

Tânăra de la Românii au talent pe care nimeni n-o va uita. Foto: Facebook
Tânăra de la Românii au talent pe care nimeni n-o va uita. Foto: Facebook

Numele ei este Cătălina Bașoldea și este angajată la o corporație. Chiar dacă viața a dus-o pe un alt drum, tânara care a cucerit publicul de la Românii au talent are o cu totul altă pasiune. Ea iubește muzica, iar acest lucru s-a văzut din plin și în timpul secundelor în care a oprit timpul pe una din cele mai importante scene din România.

Cătălina a creat un episod superb în timpul emisiunii de la Pro TV. Ea a cântat o melodie clasică, de operă, iar în momentul și-a început prestația, toată lumea a amuțit.

 „E ceva foarte frumos că astăzi mai auzim operă pe un canal de televiziune. Mi-e greu să îmi închipui, când văd ce consumă lumea pe TikTok, e aproape o binecuvântare faptul că mai scapă și sunt convins că oamenii au urmărit. E clar că am avut un moment de un alt nivel”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentului.

A cucerit pe toată lumea la Românii au talent

Andra a avut numai cuvinte de laudă la finalul numărului emoționant de la Românii au talent. „Eu am văzut un om care visează, un om care a ales un drum foarte frumos, o stea care abia acum începe să strălucească”, a spus celebra cântăreață.

Pe de altă parte, Dragoș Bucur a fost un pic trist după acest număr. Simpaticul jurat a explicat de ce a simțit că tânara care a ridicat publicul în picioare pare o pasăre închisă „într-o colivie”.

„Cătălina, pe mine m-a întristat momentul tău. Am avut imaginea unei păsări închise într-o colivie. Am avut senzația că trăiești o viață care nu e a ta, în timp ce cântai asta a ajuns la mine. Cânți extraordinar și e nevoie să îți deschizi ușița aia și să zbori”, a spus Dragoș Bucur.

Cine este tânăra care a furat inimile tuturor la Românii au talent

Fata care a impresionat la Românii au talent și-a descoperit pasiunea atunci când era doar un copil și fredona melodiile Adelei Popescu. Mama Cătălinei a avut inspirația să o trimită să urmeze cursuri de canto, urmând mai apoi să termine chiar și Conservatorul.

Muzica pare să fie elementul care i-a făcut toată viața mai frumoasă. De altfel, până și marea iubire și-a cunoscut-o  într-un pub de karaoke, acolo unde s-a angajat pentru a putea cânta seară de seară. Tânăra și partenerului de viață sunt logodiți și urmează să facă nunta. Cu siguranță vom mai auzi de această tânără care a impresionat într-o seară simplă de martie.

image
image
image
image
image
image
netflix unsplash jpeg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg
index webp
Netflix Pixabay jpg
halit ergenc jpg