Temerile neașteptate ale lui Neti Sandu: „Dacă mă dau afară, asta e. Suntem cu Soarele și Mercur în Fecioară”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Neti Sandu (62 de ani), celebră pentru rubrica horoscopului de la Pro TV, este fără doar și poate nu doar un om carismatic, dar și deschis, chiar dezinvolt, care reușește să binedispună pe oricine. Astrologul ne anunță zilnic ce urmează să se întâmple în viețile noastre, dar ce se întâmplă în viața ei? Ei bine, dacă se teme de ceva sau nu, prezentatoarea Pro TV ne-a mărturisit până la cele mai mici detalii.

Citește și: Neti Sandu, apariție fabuloasă la un eveniment monden! Rar o vezi într-o astfel de ipostază

Urmărim horoscopul ca să știm cum stau treburile la capitolul sănătate, cum stăm cu finanțele,. dragostea, dacă ne mai supărăm cu cineva sau poate dacă întâmpinăm probleme cu serviciul. Neti Sandu ne avertizează zilnic pentru ce urmează să se întâmple, și de bine, și de rău, așa că stăm fără griji, din punctul acesta de vedere.

Mai urmărește și: Drama trăită de Neti Sandu din cauza mama sale: «Nu m-a înțeles niciodată. Mă cataloga ca fiind rea»

Astrologul de la Pro TV urmărește ce se întâmplă și în dreptul zodiei sale, așa că e la curent cu tot. Neti Sandu are și ea temeri, dar nu pentru pierderea bunurilor materiale. Nici măcar locul de muncă de la Pro TV nu este o problemă atât de mare pentru ea. Cel mai important lucru este sănătatea, că dacă aici e bine le rezolvă și pe celelalte.

Iată și: Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: «Asta era toată drama»

Dacă ar fi dată afară de la Pro TV, Neti Sandu n-ar suferi nicio clipă!

„Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă. E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi "trece". E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit. De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăstă care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.

Și, în primul rând, nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua. Îți dai seama că nu ai cum să ai poftă de cafea, dar în capul meu e. "Beau o cafea, ce bine!". Mă duc să fac duș, iar, după aia, mă fardez, mă aranjez la păr. E părul meu! (râde)", spune Neti Sandu, amuzată copios de situație.

Neti Sandu a răspuns la curiozitatea numărul 1: podoaba capilară este naturală sau nu?

Am întrebat-o pe Neti Sandu dacă au fost persoane care au tras-o de păr, tocmai pentr a afla dacă poartă sau nu perucă. Ce credeți, răspunsul a fost afirmativ!

„Ba da. Când am fost, atunci, la "Gospodar fără pereche", toată lumea a dat mâna cu mine și un băiat a vrut să mă atingă: "Dar, nu te superi!". Întăi, întreabă-mă, nu după ce m-ai luat de păr! (râde)", a declarat Neti Sandu, pentru Click!

Dacă vă întrebați la ce emisiuni se uită Neti Sandu, ei bine, printre favoritele ei sunt cele de talente, dar și show-urile de competiție. „De-abia aștept "Vocea României". Sunt fană! O să mă uit și la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Și, "Clanul". Mi-au plăcut foarte mult prim-planurile și capetele de afiș", a mai spus Neti Sandu, pentru Click!.

La capitolul relaxare, astrologul de la Pro TV a bifat câteva locații de vis, dar se mai gândește și la altele, pentru viitorul apropiat. „Am fost la mare, la Barcelona, și la Paris. Am vrut să ajung la Versailles, așa că am ajuns. M-am plimbat cu kiki car-ul și cu tuk tuk-ul. Mai fusesem de vreo două ori la Paris, dar, acum, a fost foarte drăguț. Am fost și sus, la Tour Eiffel.", a spus Neti pentru Click!.

Neti Sandu este născută pe 25 noiembrie 1958 și este zodia Scorpion.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net