Theo Rose, poveste de iubire implinită: «Sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl admir»

#Exclusiv Click!

La doar 25 de ani, Theo Rose e pe val! Pare că numele ei este sinonim cu succesul. Are parte de multă acţiune atât ca solistă, cât şi ca actriţă. Debutul din serialul „Clanul” a fost apreciat, aşa că personajul ei a fost păstrat în poveste. Theo a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că a început filmările pentru cel de-al doilea sezon. Şi dezvăluie noutăţi şi despre relaţia cu iubitul ei regizor, Anghel Damian (31 de ani).

Rose și Anghel Damian s-au cuplat în primăvară
Rose și Anghel Damian s-au cuplat în primăvară

Theo Rose, vedeta momentului!

Pe micile ecrane abia a debutat, dar pe platourile de filmare acţiunea a intrat în al doilea sezon pentru serialul „Clanul”. Am discutat cu Theo Rose, care a debutat ca actriţă cu rolul din această producţie, şi am aflat câte ceva din culise.

Citește și: Cum a reacționat Damian Anghel când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose? Artista nu s-ar fi așteptat la așa ceva

„Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul «Clanul» să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac.

Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară”, a mărturisit Theo, în exclusivitate pentru Click!

Vezi și: Lia Bugnar, replică la adresa lui Theo Rose. Ce a declarat despre vedeta care i-a „furat” iubitul

Theo Rose: «Am foarte multe de învăţat de la Anghel»

Pe platourile de filmare îl are şef chiar pe iubitul ei, Anghel Damian, care este şi regizor. Iar asta o face cu atât mai fericită. „Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a mai spus Theo.

Anghel Damian e regizor și producător al serialului „Clanul”, în care joacă Theo
Anghel Damian e regizor și producător al serialului „Clanul”, în care joacă Theo

Chiar dacă e foarte ocupată cu filmările pentru acest serial şi pentru emisiunea „Vocea României” (tot pentru PRO TV), tânăra artistă nu neglijează nici cariera muzicală.

„Muncesc mult pentru tot ce mi se întâmplă. Am lansat o piesă cu Ian, care este coloana sonoră a serialului. Cel puţin, pentru primul sezon. Ian este unul dintre cei mai populari rapperi de la noi, din România.

E un băiat muncitor, cu o poveste adevărată, care, cred eu, a dat credibilitate piesei şi poveştii despre care am cântat. Mi-am dorit foarte mult colaborarea asta şi a fost cu totul neaşteptată pentru toţi fanii lui, dar şi pentru fanii mei, pentru că suntem două genuri muzicale diferite.

Cred că nimeni nu s-ar fi aşteptat ca această colaborare. Dar îmi place să mă extind cât se poate de mult. Urmează să cânt foarte mult. Oamenii ştiu că la mine nu prea există limite şi nici reţineri în ceea ce priveşte muzica, genurile muzicale sau tot felul de provocări, care ţin de domeniul ăsta.

Aşa că, puteţi să vă aşteptaţi la orice. Urmează muzică, chiar şi pentru afară. Urmează să lansăm o piesă în limba engleză cu Erika Isac, e o colaborare de care sunt foarte, foarte mulţumită”, a mai spus Theo.

De asemenea, recent Theo a mai bifat o premieră, devenind şi prezentatoare de evenimente. A fost, alături de Dorian Poapa, gazda Romanian Music Awards 2022. Posibil ca pe viitor să o mai vedem în astfel de ipostaze căci, mărturiseşte ea, i-a plăcut foarte mult.

Theo Rose face echipă cu Smiley la „Vocea României” de la PRO TV. Foto: PRO TV
Theo Rose face echipă cu Smiley la „Vocea României” de la PRO TV. Foto: PRO TV

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
smartphone sursa pexels com jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg