Bianca Andreescu, deţinătoarea trofeului, şi Karolina Pliskova, principala favorită, au fost eliminate în turul 3 al turneului de la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Bianca Andreescu n-a izbutit să-și apere titlul la Indian WellsFoto: EPA-EFE
Bianca Andreescu n-a izbutit să-și apere titlul la Indian WellsFoto: EPA-EFE

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova (locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1) şi Bianca Andreescu (locul 21 WTA şi cap de serie numărul 16) au părăsit turneul de caregorie 1.000 WTA de la Indian Wells. Ele au pierdut meciurile din turul 3 al întrecerii californiene.

Pliskova a pierdut (3-6, 5-7) cu brazilianca Beatriz Haddad Maia (locul 115 WTA), după două ore şi patru minute de joc. În vârstă de 25 de ani, sud-americanca a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser, după retragerea jucătoarei argentiniene Nadia Podoroska (36 WTA). În 2020, brazilianca a fost suspendată zece luni pentru dopaj, începând cu 22 iulie 2019, data testării pozitive.Un eșec a suferit și Bianca Andreescu: 6-7/5, 3-6 cu Anett Kontaveit (Estonia, locul 20 şi cap de serie numărul 18), după o partidă de o oră şi 49 de minute.Kontaveit şi Haddad Maia se vor înfrunta în optimile de finală.

image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Mikael Ymer, Getty jpg
Mirel Radoi, EPA jpg
Sepsi OSK Sfantu Ghoerghe, Sportpictures jpg
halep jpg
Diego Maradona, Getty Images jpg