Cât de frumoasă e adversara lui Halep din optimile de la Wimbledon! I se spune noua Sharapova

Ultima actualizare:

În optimile de finală de la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni pe Paula Badosa, cea care este poreclită noua Maria Sharapova a tenisului mondial. Jucătoarea iberică are mulți fani datorită aspectului atrăgător, iar pozele postate des pe paginile ei de socializare atrag mii de aprecieri.

Badosa este comparată cu Sharapova. Foto: colaj Facebook/Paula Badosa
Badosa este comparată cu Sharapova. Foto: colaj Facebook/Paula Badosa

Simona Halep, în vârstă de 30 ani, s-a calificat fără emoții turul al patrulea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Fostul lider mondial s-a impus în fața polonezei Magdalena Frech (92 WTA), scor 6-4, 6-1.

Incredibil! Ce avere colosală a făcut Simona Halep din tenis? E depășită doar de surorile Williams

În optimi, Halep va da peste una dintre cele mai de succes jucătoare din circuit în ultima perioadă. Pe lângă jocul exploziv și meticulos, Paula Badosa, numărul 4 în lume, are și o grămadă de admiratori pentru aspectul ei electrizant.

În vârstă de 24 de ani, iberica are 1,80 de cm și e consisderată de mulți cea mai frumoasă jucătoare din circuit, fiind comparată adesea, datorită aspectului, cu Sharapova.

Adversara Simonei Halep este comparată cu Maria Sharapova! Paula Badosa, numărul 4 mondial, face senzație în spațiul online

Paula Badosa avut un meci dificil în turul trei de la Wimbledon. Jucătoarea din Spania a trecut de Petra Kvitova (26 WTA), scor 7-5, 7-6. Odată cu accederea în optimile de pe iarba londoneză, Badosa a obținut cea mai bună performanță a carierei la Wimbledon. 

Născută în New York, adversara lui Halep a intrat în top 100 abia în anul 2019. De atunci, însă, este într-o ascensiune permanentă. Cu toate acestea, în turneele de Grand Slam, Badosa nu a reușit decât o singură dată să treacă de faza optimilor de finală (Roland Garros 2021). De ce este comparată cu fosta mare jucătoare Maria Sharapova?

Ce spune adversara lui Halep despre asemănarea cu Maria Sharapova?

Dacă din punct de vedere al aspectului, comparația poate fi cât se poate de valabilă, atunci când vorbim de performanțe, Badosa este momentan departe de starul din Rusia. Maria Sharapova a câștigat primul ei turneu de Grand Slam la doar 17 ani, în timp ce Badosa încă se chinuie să prindă prima finală.

În ciuda acestui aspect, Badosa continuă să fie numită noua Sharapova a tenisului. Ea se declară onorată de această comparație. „Fanii spun foarte multe. Aș vrea să pot fi la fel de uimitoare ca ea. Dar, mulțumesc oricum, este întotdeauna o comparație bună”, a precizat Paula Badosa când a fost întrebată despre acest aspect, potrivit publicației essentiallysports.com.

Simona Halep și Paula Badosa s-au mai întâlnit o singură dată

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019, iar de atunci nu a mai pășit pe iarba londoneză. În 2020, competiția nu s-a ținut, din cauza pandemiei, iar, anul trecut, Halep a fost accidentată și nu a participat.

Vezi și Prințul Dimitrie Sturdza, rol decisiv în evoluția Simonei Halep: «Avea un avantaj enorm»

Sportiva din România a mai întâlnit-o o singură dată pe Paula Badosa, chiar în acest an, la Madrid. Simona Halep s-a impus fără drept de apel, scor 6-3, 6-1, în fața jucătoarei denumită „noua Sharapova”. Trebuie menționat că meciul de atunci a avut loc pe zgură, suprafața favorită a lui „Simo”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net