Motivul ascuns pentru care Simona Halep a revenit în țară pentru două zile

Ultima actualizare:

    Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, cu nepoțica TaniaFOTO: Instagram
Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, cu nepoțica TaniaFOTO: Instagram

Eliminarea rapidă a Simonei Halep la Indian Wells a avut și o parte bună: a putut ajunge la aniversarea zilei de naștere a nepoatei după care este înnebunită, Tania. Aceasta e fiica fratelui său, Nicolae, și a împlinit miercuri 5 ani.

De când s-a născut micuța, Simona e topită după ea. Petrece cu ea cât de mult timp poate, îi aduce cadouri, se joacă împreună cu ea și vorbește zilnic cu micuța la telefon. Drept urmare, cum avea câteva zile la dispoziție între eliminarea de la Indian Wells și participarea la turneul de la Moscova, care va începe luni, a decis să facă o escală de două-trei zile în țară. Oficial, motivul îl reprezenta lipsa terenurilor de antrenament în Rusia, deși sunt sigur că organizatorii i-ar fi găsit ore foarte bune pentru a se pregăti. Însă, de fapt, motivul a fost, se pare, că nu a vrut să lipsească de la ziua micuței. Așa că, alături de soțul ei, Toni Iuruc, Simona a mers la Constanța, unde a participat activ la petrecere. A făcut și o mulțime de poze cu Tania, pe care le-a postat pe Instagram, spre bucuria fanilor ei.


    Simona Halep și nepoata ei, Tania, care a avut un tort cu prințese de ziua saFOTO: Instagram
Simona Halep și nepoata ei, Tania, care a avut un tort cu prințese de ziua saFOTO: Instagram

Dar prezența la ziua de naștere a nepoatei nu a fost singura bucurie pe care a avut-o Simona. Ea a mai primit una și din lumea tenisului, acolo unde jocul rezultatelor ar putea face ca românca să rămână în Top 20 mondial și după terminarea turneului de la Indian Wells. Acum pe locul 18 în clasamentul live, ea ar mai putea fi depășită de trei jucătoare, dar doar dacă va avea un mare ghinion. Concret, ar trebui ca spaniola Paula Badosa să ajungă în finală (ea a jucat aseară în sferturi cu Angelique Kerber), estonianca Annet Kontaveit să ajungă în semifinale (urma să joace aseară cu Ons Jabeur în sferturi) și Victoria Azarenka să cucerească titlul (va juca azi în semifinale cu Jelena Ostapenko). Dacă una dintre ele nu va atinge respectivele performanțe e de ajuns pentru ca Simona să continue între primele 20 de jucătoare ale lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net