Ciprian Marica, prima reacție după ce a fost prins la hotel cu Ana Muntean: "Am greșit, îmi pare rău"

Ana Muntean, în prima poză pusă pe Instagram după scandalul în care e implicată jpeg
Ana Muntean, în prima poză pusă pe Instagram după scandalul în care e implicată

La câteva zile de când a ieșit la lumină o filmarea compromițătoare ce-l are în centru pe Ciprian Marica, fostul fotbalist a avut o primă reacție. Îndelung așteptată, declarația lui Marica a apărut în 5 mai. Acesta "și-a pus cenușă în cap" pentru greșeala comisă, dar "a aruncat săgeți" și către cei care l-au criticat.

În august 2019, Ciprian Marica a fost prins înt-o cameră de hotel alături de o femeie căsătorită. Filmarea care a ajuns și în presă zilele acestea a fost făcută chiar de soțul înșelat.

Știrea despre Ciprian Marica (34 de ani), fostul fotbalist care a călcat pe bec cu nevasta celui mai bun prieten, a făcut înconjurul Internetului. Filmulețul publicat de Ziar de Cluj a generat stupoare, dar și o mulțime de glume. În clip se vede cum Ciprian iese înfășurat în prosop din camera în care petrecuse patru ore cu Ana Muntean, soția prietenului său.

Aflat în cea mai delicată ipostază, întrucât este aproape căsătorit și are doi copii acasă, Ciprian Marica a preferat să nu dea declarații presei și nici să facă vreun comentariu pe rețelele sociale despre video-ul filmat în august 2019, de Florin Muntean, soțul înșelat, pe holul unui hotel din Cluj. Asta până marți, 5 mai, când și-a adunat forțele și a ieșit cu o poziție oficială.

"Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar daca știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu? Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper că familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse. Dacă știam că astfel de subiecte intră la categoria “interes național”, aș fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa națională, fiecare gol, fiecare proiect susținut de Fundația Ciprian Marica, fiecare investiție cu bani munciți să fie presărată cu scandal.

Omul este suma acţiunilor sale - ce a făcut, ce poate face, ce lasă moștenire. Nimic altceva. A tuturor acțiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea! Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fară să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați. Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!"

Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soț cu Ciprian Marica

image
Ana Muntean, în prima poză pusă pe Instagram după scandalul în care e implicatăfoto: Instagram

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructor de fitness. Anul trecut, Ana Muntean a intrat în direct la "Neatza cu Răzvan și Dani", acolo unde a candidat pentru titlul de "Cea mai sexy mămică". Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep toronto jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
BARCELONA jpg
simona halep toronto jpg