Sufletul lui Cristiano Ronaldo e sfâșiat. Iubita lui a făcut anunțul bombă: au pierdut 3 copii

Ultima actualizare:

Dramă imensă trăită în ultimii ani de Cristiano Ronaldo. Iubita lui, Georgina Rodriguez, a mărturisit că în ultimii ani a pierdut trei sarcini.

image

Toată lumea a aflat anul trecut de drama prin care au trecut Cristiano Ronaldo (38 de ani) și iubita lui, Georgina Rodriguez (29 de ani), când au pierdut la naștere unul dintre gemeni. Acum, frumoasa parteneră a fotbalistului a dezvăluit pentru ”The Sun” un adevăr îngrozitor: a mai pierdut alte trei sarcini”: „De fiecare dată când mergeam la ginecolog aveam coșmaruri în noapte dinainte, pentru că eram îngrijorată. În ce poziție trebuie să stau, cum va fi nașterea, dacă va fi nevoie de cezariană. Aveam tot felul de gânduri. Îmi era frică la fiecare ecografie. Am fost foarte tensionată pentru că am mai avut trei pierderi de sarcină și am ajuns acasă praf. Când mă gândeam că trebuie să merg la ginecolog îmi venea să vomit”, a spus Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo are cinci copii, dintre care doi cu Georgina: Alana Martina și Bella Esmeralda. Ceilalți trei provin din mame surogat: Cristiano Ronaldo jr. și gemenii Eva și Mateo.

Cristiano Ronaldo a stabilit recordul mondial pentru cel mai selecționat jucător

Dacă pe plan personal nu îi merge foarte bine, fotbalistul o duce perfect pe terenul de fotbal, unde tocmai a stabilit un nou record mondial: cel al selecțiilor la națională. El a disputat al 197-lea său meci pentru Portugalia, joi la Lisabona, cu Liechtenstein, scor 4-0, în preliminariile EURO 2024, informează Agerpres.

Atacantul în vârstă de 38 de ani, care a joacă acum la clubul saudit Al-Nassr, a fost titular în prima partidă a lusitanilor din campania de calificare la Campionatul European care va avea loc în Germania, depăşindu-l cu această ocazie pe kuweitianul Bader Al-Mutawa (196) cu care a împărţit până acum recordul de selecţii. Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă în meciul cu Liechtenstein şi a ajuns la un total de 120 de goluri înscrise în tricoul Seleccao, îmbunătăţindu-şi astfel recordul mondial de goluri înscrise pentru echipa naţională. El deţine acum două dintre cele mai impresionante recorduri din fotbalul internaţional masculin. „Recordurile sunt motivaţia mea”, recunoscuse Ronaldo înaintea partidei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net