Denisa Tănase, despre cum a ajuns milionară în euro în doar 3 ani. Ce a trebuit să sacrifice... Familia nu a fost de acord cu ea

Ultima actualizare:

Denisa Tănase, cea care a devenit cunoscută în trupa Bambi alături de sora ei, ajunsă milionară după numai trei ani după ce și-a lansat propriul business, a făcut declarații pe pagina ei de TikTok despre cum a reușit să îmbine rolul de artist cu cel de antreprenor.

Denisa Tănase a vorbit despre povestea ei de succes Foto: Facebook
Denisa Tănase a vorbit despre povestea ei de succes Foto: Facebook

Denisa Tănase: sunt artist și antreprenor

,,La 30 de ani, după o viață de muzică, mi-am dat seama că nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă și un brand. Astăzi, sunt antreprenor. Am în continuare background-ul de artist. Sunt într-o luptă continuă între a fi artist și antreprenor, pentru că inclusiv în ceea ce fac astăzi partea artistică își pune amprenta. Este vorba despre strategiile de marketing, creație, lansare de produse, campanii, iar artistul din mine se simte foarte bine în tot tabloul acesta. Așa că, eu cred că în toți anii de Bambi, care au fost frumoși, dar grei, de fapt, cumva mi-am plătit, în avans, beneficiile pe care le aveam ca să pot să îmi încep afacerea", a declarat Denisa Tănase, în cadrul unui interviu pe TikTok.

Noi nu ne mai regăseam în povestea ,,Bambi"

,,Era așa un mix de stiluri muzicale care reflecta, de fapt, faptul că noi nu ne mai regăseam. Noi voiam doar să rămânem actuale. Noi dacă nu mai aveam concert o lună, două, era ca și cum rămâneam fără job. Noi din asta trăiam" explică Denisa. 

La început, familia mea a crezut că va fi o pierdere de timp

,,L-am cunoscut pe Mircea, care era deja antreprenor. Lui i s-a părut o provocare cu parfumurile, eu doar îi povesteam despre ele din pasiune. Și mi-a spus atunci că în primul an vom face 60.000 de euro. Pentru mine, era o sumă foarte greu de atins. Și uite că am făcut, de fapt, chiar mai mult. Ăla a fost momentul de renaștere. 

Sora, mama, tata nu priveau cu ochi buni faptul că eu la 30 de ani mă apuc să fac altceva după o viață de muncă. Credeau că pierd timpul. În primul an și jumătate, i-am convins, însă că este o direcție bună", spune Denisa Tănase.

Care este cea mai mare teamă

,,Este ciudat că cea mai mare teamă a mea este să pierd tot ce am construit până acum. Cu toate că dacă ar trebui să iau totul de la capăt nu ar fi de la zero. De greșeli nu îmi este frică, însă de eșec îmi este", a spus milionara în euro.

Despre Denisa Tănase

Denisa Tănase, solista trupei Bambi, a ajuns milionară în euro în doar trei ani. Artista a devenit o femeie de afaceri de succes, fiind proprietara unui business la care nu s-ar fi așteptat niciodată că va ajunge atât de departe și în atâtea țări. 

Denisa lansat pe piață o linie de parfumuri. Deși este o afacere de familie, în care se implică și sora ei, Raluca și soțul Denisei, fosta cântăreața se implică mai mult, iar în mare parte, meritul este al ei. Vedeta a povestit că a investit la început 500 de euro în business-ul ei, iar ulterior a ajuns să aibă profit de milioane de euro.

Denisa Tănase a fost ajutată de soțul său să-și deschidă afacerea, iar în prezent cifra de afaceri este de 4 milioane de euro. Timp de 8 luni, artista s-a ocupat singură de afacerea cu parfumuri pe care o are. Vedeta a mărturisit că în tot acest timp nu a avut niciun angajat.

În prezent, Denisa are peste 40 de magazine deschise în Europa, iar anul trecut a inaugurat și un magazin în Cannes.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net