Alec Baldwin, criticat pentru pozele de Halloween

Ultima actualizare:

    Poza care a produs stupoareFoto: Instagram
Poza care a produs stupoareFoto: Instagram

Alec Baldwin a fost criticat pentru pozele de Halloween fericit în familie postate de soția sa, Hilaria. După crima pe care a făcut-o, aceste imagini au provocat stupoare în întreaga lume.

Alec Baldwin (63 de ani) a fost criticat după ce soția sa, Hilaria, de 37 de ani, a publicat poze cu Halloween fericit în familie, în ciuda faptului că soțul său a făcut o crimă. Actorul este în contact permanent cu poliția după ce a ucis-o pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, de 42 de ani. I s-a ordonat însă să nu spună nimic despre investigații. Detalii cutremurătoare au ieșit recent la iveală după ce actorul Baldwin a împușcat-o mortal, involuntar, pe directoarea de imagine în timpul turnării westernului ”Rust”, în ziua de 21 octombrie. Ultimele cuvinte rostite de Halyna Hutchins, 42 de după ce băiatul de la sunet a spus: ”Oh, asta nu a fost bine”, au fost ”Nu a fost bine. Nu a fost bine deloc”.

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

Alec Baldwin şi-a dus toată familia la Disneyland. Nu a lipsit nici soția cu 26 de ani mai tânără

”Nu pot să-mi simt picioarele”, a spus victima

”Ce dracu s-a întâmplat”, a întrebat Baldwin colegii și membrii echipei de filmare după ce a tras cu arma. ”Nu pot să-mi simt picioarele”, i-a mai spus Halyna Hutchins șefului electricienilor, Serge Svetnoy, în brațele căruia s-a prăbușit după ce a fost împușcată în piept de Baldwin. ”Ce dracu a fost asta? Mă arde”, a spus regizorul Joel Souza, după ce a fost și el rănit la umăr de glonțul tras de actor cu un pistol Colt, de epocă de calibru 42. Alec Baldwin credea că era încărcat cu gloanțe albe, dar în realitate a fost încărcat cu glonț adevărat. Alec Baldwin a fost criticat pentru pozele de Halloween fericit în familie postate de soția sa, Hilaria.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net