Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de la filmări: „Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea”

Ultima actualizare:

    Alec Baldwin, primele declarații după accidentul de la filmări, în urma căruia o persoană a murit iar alta a fost rănităFoto: Twitter
Alec Baldwin, primele declarații după accidentul de la filmări, în urma căruia o persoană a murit iar alta a fost rănităFoto: Twitter

Actorul Alec Baldwin a scris, vineri, pe Twitter, pentru prima dată după tragicul accident de la filmări, mesaj în care transmite condoleanţe familiei directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Actorul a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz, au anunţat oficialii. Autorităţile încă investighează ceea ce s-a întâmplat. 

Halyna Hutchins, director de imagine al filmului western „Rust” şi regizorul Joel Souza au fost împuşcaţi joi, în deşert, la periferia sudică a Santa Fe. Femeia a murit în urma rănilor provocate, în timp ce regizorul a fost spitalizat și externat, în prezent starea sa de sănătate fiind una stabilă.

Alec Balwdin, primele declarații după tragicul accident

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a declarat că a avut loc un accident cu gloanţe oarbe. Detectivii investighează în prezent împrejurările în care a avut loc accidentul, ce tip de proiectil a fost descărcat şi cum. Momentan, nu au fost aduse acuzaţii. De asemenea, nu este clar dacă actorul juca în momentul împuşcării sau câte focuri au fost trase.

Vineri, Baldwin a scris pe Twitter, transmițând condoleanţe familiei lui Hutchins şi precizând că a fost un accident. „Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată.

Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris el pe Twitter. „Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”. Actorul în vârstă de 63 de ani a fost fotografiat, plângând, joi, lângă biroul şerifului. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net