Ben Affleck a petrecut Halloween-ul alături de fosta soție și de actuala iubită! Cum se înțeleg Jennifer Garner și J. Lo

Ultima actualizare:

    Affleck, împreună cu JLo şi gemenii ei, Max şi Emme
Affleck, împreună cu JLo şi gemenii ei, Max şi Emme

Au petrecut împreună, de dragul copiilor! Jennifer Garner s-a alăturat fostului soţ, Ben Affleck, şi actualei sale iubite, Jennifer Lopez, pentru a serba cu toţii Halloween. Se pare că cele două femei din viața celebrului actor se înțeleg bine.

Au devenit deja o mare familie! Copiii pe care Ben Affleck (49 de ani) îi are din căsnicia cu Jennifer Garner (49 de ani), Violet, de 15 ani, Seraphina, de 12 ani, şi Samuel, de 9 ani, s-au împrietenit atât de mult cu copiii pe care Jennifer Lopez (52 de ani) îi are din căsnicia cu Marc Anthony (53 de ani), Max şi Emme, de 13 ani, încât au cerut să se distreze împreună de Halloween.


    Garner, la întâlnirea din MalibuFoto: Profimedia
Garner, la întâlnirea din MalibuFoto: Profimedia

De aceea, Garner a acceptat întâlnirea cu fostul soţ şi actuala lui iubită, Jennifer Lopez, în Malibu, SUA. Cei 5 copii au fost fericiţi împreună cu ei. Înainte de a se întâlni cu toţii, Affleck şi Garner au fost împreună cu Violet, Seraphina şi Samuel la cafeneaua Huckleberry din Santa Monica.

Ei au fost căsătoriţi între 2005 şi 2018. Affleck şi Lopez sunt împreună din aprilie, dar au mai avut o relaţie între 2002 şi 2004.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!