"Bunicuții" de la Hollywood, cum nu îi vezi în filme. Cum arată, în timpul liber, legendarii Pacino, de Niro, de Vito

Ultima actualizare:

    Robert de Niro și Al Pacinofoto: GettyImages
Robert de Niro și Al Pacinofoto: GettyImages

Au scris istorie la Hollywood, au jucat roluri uriașe și au impus respect în cinematografia mondială. Al Pacino, Anthony Hopkins, Danny deVito, Harrison Ford, Robert deNiro, Michael Douglas, Robert Redford, Jack Nicholson sunt doar câțiva dintre actorii legendari care ne-au cucerit iremediabil cu talentul lor.

Titanii cinematografiei mondiale nu afișează însă și în viața de zi cu zi strălucirea de la Hollywood, deși faima și zecile de milioanele de dolari din conturi le-ar permite să epateze. Iată cum au fost surprinși, în afara covorului roșu, opt dintre cei mai cunoscuți actori la nivel mondial.

Am selectat cele mai recente poze cu Al Pacino (81 de ani), Anthony Hopkins (83 de ani), Danny deVito (76 de ani), Harrison Ford (79 de ani), Robert De Niro (78 de ani), Michael Douglas (77 de ani), Robert Redford (85 de ani), Jack Nicholson (84 de ani), în ipostaze altfel decât cele cunoscute fanilor. Sunt joviali, au o atitudine relaxată, poartă haine "cool", dar simple, fără să facă paradă cu branduri sau accesorii exclusiviste. 

image
image
image
image
image
image
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp