Reacția fabuloasă a unei femei, luată prin surprindere de vedeta preferată, John Legend

Ultima actualizare:

Reacția fabuloasă a unei femei care își vede idolul a adunat pe rețelele sociale zeci de mii de vizualizări. Drew Barrymore care colaborează cu brandul unor produse cosmetice realizează o emisiune în care participantele beneficiază de un tratament în diret. În cadrul emisiunii, actrița, în vârstă de 47 de ani pune la cale și surprize pentru participante.

image

Una dintre ele a avut șocul vieții, iar reacția ei a fost extrem de puternică în momentul în care a văzut că cel care îi făcea masaj facial era vedeta ei preferată John Legend.

Drew Berrymore a făcut schimb de locuri cu John Legend în timp ce femeia, o fană înfocată a cântărețului, era așezată pe canapea pe spare, iar pe ochi avea două rondele de castraveți.

Legend a continuat mișcările de masaj facial, în timă ce femeia vorbea cu Drew Berrymore.

La un moment dat John Legend începe să cânte, iar reacția fanei a fost fabuloasă. A sărit de pe masa de cosmetică și a începu să țipe necontrolat.

Drew Berrymore, bufeuri în direct la emisiunea cu Jennifer Aniston și Adam Sandler

Recent Drew Berrymore a trăit în direct un moment care pentru multe femei ar fi putut fi jenant. Reacția ei a fost total diferită. A reacționat sincer și a spus în direct că are bufeuri ca urmare a perioadei de menopauză prin care trece.

În emisiunea ei o avea invitată pe Jennifer Aniston a cărei reacție a fost extrem de amuzantă și sinceră.

„Sunt atât de fierbinte! Cred că am primele bufeuri de perimenopauză”, a spus ea în timp ce își scotea blazerul și se ventila.

„Pentru prima dată, cred că am primul meu bufe. Wow!' la care Aniston a răspuns: „Oh, mă simt atât de onorat.”

„Simți asta?” a întrebat Barrymore înainte ca Aniston să îi verifice temperatura cu mâna. „Sau poate sunt doar foarte entuziasmată.”

Aniston a glumit apoi: „Cred că ești foarte entuziasmată”.

În acest timp, Adam Sandler prezent și el în emisiune o apucă de mână pe Drew:

„Este o mână caldă. Da, ai o mână fierbinte”, a exclamat Sandler, la care Barrymore a răspuns: „Este bine, pentru că dacă ar fi rece... ar fi îngrijorător.”

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net