Catherine Zeta-Jones a ajuns în România, ca să filmeze pentru Familia Addams! «Frumosul București!»

Ultima actualizare:

    Catherine Zeta-Jones s-a declarat încântată să înceapă filmările la noua producție Netflixfoto: Getty Images
Catherine Zeta-Jones s-a declarat încântată să înceapă filmările la noua producție Netflixfoto: Getty Images

Bucureștiul a intrat din nou pe harta celebrităților de la Hollywood! Nimeni alta decât superba Catherine Zeta-Jones a ajuns la București, unde va începe fimările la noua serie din Familia Adams. Actrița a fost cazată la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei și este foarte încântată de țara lui Dracula!

Catherine Zeta-Jones a aterizat pe pământ românesc! Și a fost tare încântată! Atât de încântată, încât actrița nu s-a putut abține și a postat la prima oră a dimineții un filmuleț chiar de pe balconul hotelului unde este cazată pe toată durata șederii sale la București.

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să merg să-mi fac părul, să mă machiez. Mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a spus Zeta-Jones, în filmulețul pe care l-a postat pe conturile ei de pe rețelele sociale. 

Celebra actriță de la Hollywood va sta în România pe toată perioada filmărilor la serialul „Familia Addams”, regizat de Tim Burton, în care va interpreta rolul Morticiei Addams. Serialul este filmat în totalitate în România și urmează să fie difuzat pe platforma de streaming Netflix. Producția va avea numai 8 episoade și urmărește perioada de studenție a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore.

Catherine Zeta-Jones va filma alături de actorul George Burcea

Seria va relata încercările lui Wednesday de a opri o crimă care terorizează orașul. Ea vrea să rezolve misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani.

„Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, a declarat actrița la Premiile Emmy de anul acesta, notează filmnow.ro.

În seria regizată de Tim Burton vor juca și câțiva actori români. George Burcea este unul dintre artiștii care face parte din deja celebra producție americană. Actorul a anunțat că va interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch, în timp ce un alt român, și anume Victor Dorobanțu,  îl va juca pe Thing. 

Citește și:

George Burcea va juca alături de Catherine Zeta-Jones! «Pentru asta am renunțat la meseria de marinar»

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net