Ce copii mari şi frumoşi are Reese Witherspoon! Fiica de 21 de ani îi seamănă leit


    Actriţa  e mândră  de cei doi copii  care îi seamănăFOTO: Instagram
Actriţa e mândră de cei doi copii care îi seamănăFOTO: Instagram

Incredibil ce bine se ţine! Actriţa Reese Witherspoon s-a pozat cu cei doi copii ai ei, Ava de 21 de ani, şi Deacon, de 17 ani. Ea se ţine bine, încât zici că e sora lor, nu mama!

Parcă ieri făcea furori în filmul ”Blonda de la drept”! În anul 2001, când juca în acest film, Reese Witherspoon (45 de ani) era o tânără blondă superbă. Şi acum arată la fel de bine, deşi au trecut 20 de ani şi a născut trei copii. La acea vreme, Ava avea numai un anişor, iar Deacon nici nu venise pe lume. Acum cei doi copii mai mari ai divei sunt deja mai înalţi decât mama lor şi îi seamănă foarte mult. Reese este mândră pentru că are o fată şi un băiat atât de mari şi frumoşi. Ava este deja studentă, iar Deacon e la liceu.

Diva chiar nu îmbătrâneşte

Actriţa spune că ei se întorc la studii şi se plânge că iar va rămâne casa aproape goală. Şi al treilea fiu al vedetei, Tennessee, de 8 ani, începe un nou an şcolar. Reese va avea mai mult timp să se ocupe de el. Chiar nu îmbătrâneşte şi pare mai degrabă sora copiilor mai mari, pentru că face zilnic jogging. Are un program strict pe care îl respectă cu sfinţenie. „Blonda de la Drept” se scoală la 5.30, împreună cu fiul cel mic, Tennessee. Face exerciţii fizice şi jogging, împreună cu el, până la ora 7.30, timp de şase zile pe săptămână. La 7.30, actriţa bea suc de ţelină şi cafea, după care face meditaţie. Fiul cel mic al lui Reese Witherspoon, Tennessee, este rezultat din mariajul divei cu Jim Toth (51 de ani), împreună cu care este din 2011. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe (46 de ani), între 1999 şi 2008. Din această căsnicie au rezultat Ava, şi Deacon.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg