Ce mult a îmbătrânit Kim Cattrall! Actrița de 65 de ani și-a șocat fanii cu o fotografie care îi arată vârsta

Ultima actualizare:

    Kim Cattrall și-a păstrat imaginea de ”blondă fatală” până recentfoto: Instagram
Kim Cattrall și-a păstrat imaginea de ”blondă fatală” până recentfoto: Instagram

Kim Cattrall, în vârstă de 65 de ani, ”șomează” de aproape doi ani, după ce a refuzat să mai joace în serialul care a consacrat-o. Vârsta, grijile și posibil pandemia și-au pus amprenta pe chipul ei.

Kim Cattrall și-a șocat recent fanii după ce a postat o fotografie pe contul ei de Instagram. Actrița de 65 de ani a reușit să păcălească până cum cu succes trecerea timpului rămânând la fel de tânără și fără riduri pe față. Este foarte posibil ca timpul petrecut în izolare, la vila ei din Canada, din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea COVID-19, să își fi lăsat urme adânci pe chipul ei.

Citește și:

Kim Cattrall sare la gâtul colegei Sarah Jessica Parker: «Nu îmi eşti prietenă»

Kim Cattrall s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce le-a transmis fanilor actrița de 64 de ani după vaccinare?

Samantha Jones din ”Totul despre sex” nu mai e femeia fatală

Samantha Jones din serialul de succes ”Sex and the City” a postat recent o fotografie iar fanii i-au putut număra firele de păr alb din cap. Kim Cattrall are 65 de ani și a refuzat să mai joace în serial după ce în ultimii ani s-a certat la cuțite cu Sarah Jessica Parker acuzând-o că îi minimizează personajul. Actrița britanică de origine canadiană a preferat să ia o pauză de carieră decât să facă un compromis. E

a s-a născut la 21 august 1856 în Liverpool, Marea Britanie, dar a trăit în Canada. A fost măritată cu Mark Levinson între 1998-2004 și nu are copii. Ea a mai jucat în ”Academia de poliție” (1984), în ”Manechinul” (1987) și între 1998-2004 a făcut parte din distribuția serialului HBO ”Sex and the City” (Totul despre sex). Kim Cattrall nu are copii și are o avere estimată la peste 60 de milioane $.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net