Ce s-a ales de Bergüzar Korel, interpreta lui Şehrazat Evliyaoğlu din „1001 de nopți”, serialul care a cucerit inimile românilor. Actrița este complet schimbată!

Ultima actualizare:

Consacrata actriță, Bergüzar Korel.  protagonista serialului-fenomen „1001 de nopți” și „Patria mea ești tu” revine curând pe micile ecrane. După o absență. care a durat mai bine de patru ani de zile, timp pe care l-a dedicat familiei sale, Bergüzar Korel va începe filmările pentru o nouă peliculă.

Ce s-a ales de Bergüzar Korel / foto: Arhivă presă
Ce s-a ales de Bergüzar Korel / foto: Arhivă presă

Frumoasa actriță s-a născut pe data de 30 aprilie 1970 și se numără printre cele mai frumoase și mai cunoscute actrițe turcești. A devenit mult mai cunoscută. odată cu participarea sa în serialul turcesc „1001 de nopți”, alături de Halit Ergenç, partenerul ei de filme, dar și din viața reală.

Bergüzar Korel va apărea într-o nouă telenovelă

Potrivit informațiilor oferite de yenicaggazetesi.com.tr, frumoasa actriță se pregătește să revină în lumina reflectoarelor, într-o peliculă dramatică ce se va numi „10 saniye” (“10 secunde”).

Telenovela turcească va prezenta povestea unei mame și a unei profesoare. Dacă în primul rol feminin apare Bergüzar Korel, cel de-al doilea rol aparține actriței Bige Önal, cunoscută deja de către cei de acasă din „Dragostea pluteste în aer” și „The Protector”.

Bergüzar Korel a apărut ultima oară pe micile ecrane în anul 2019. Ulterior, în timp ce se pregătea pentru filmările serialului „Kanli Yayin”, a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, urmând ca ea și partenerul ei -  actorul Halit Ergenç, să devină, din nou, părinți.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, poveste de dragoste ca în telenovelele turcești

Cei doi actori, îndrăgostiți ca-n prima zi / foto: Social media
Cei doi actori, îndrăgostiți ca-n prima zi / foto: Social media

Cei doi actori s-au îndrăgostit pe platourile de filmare a serialului „1001 de nopți”, urmând ca în anul 2009 să se căsătorească. Ei au devenit părinții a trei copii, iar relația cu actorul din „Suleyman Magnificul” continuă să fie una frumoasă.

„Halit, ca și tatăl meu, este devotat familiei sale, în plus mă simt liberă cu el. Nu există reguli, nici obligații în viața noastră. Există doar libertate, o libertate creată de noi doi. Pentru prima dată, trăiesc fiecare moment cu o persoană și mă simt atât de liberă și fericită. Pentru mine, cea mai mare calitate a lui Halit și motivul pentru care sunt fericită cu el este că m-a învățat să comunic. M-a învățat că putem rezolva totul vorbind, să nu ascund nimic și să spun tot ce gândesc și simt”, povestea actrița, pentru revista turcească Elle, conform tvmania.ro.

image
image
image
image
image
image
banner stephan pelger 2 png
banner andreea antonescu png
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg