Ce s-a ales de copiii lui Michael Jackson, la 12 ani de la moartea regelui muzicii pop

Ultima actualizare:

    Bigi, 19 ani, face arte marţiale. Paris, 23 de ani, e cântăreaţă, actriţă şi fotomodel. Prince, de 24 de ani, a absolvit studii economice
Bigi, 19 ani, face arte marţiale. Paris, 23 de ani, e cântăreaţă, actriţă şi fotomodel. Prince, de 24 de ani, a absolvit studii economice

Au trecut 12 ani de la moartea regelui muzicii pop! Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson sunt acum deja mari, dar numai unul îi calcă pe urme în lumea artistică.

Anul acesta, megastarul Michael Jackson ar fi împlinit vârsta de 63 de ani. Nimeni nu şi-ar fi închipuit că el va avea o soartă crudă pe vremea când făcea furori pe scenele din întreaga lume.Regele muzicii pop a murit la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani. Oficial, decesul s-a produs din cauza unui stop cardiac pe care l-a făcut după ce a ingerat mai multe medicamente ca să-l ajute să doarmă.

El a lăsat atunci în urma lui trei copii îndureraţi, Michael ”Prince” Jackson Jr, care avea la acea vreme 12 ani, Paris Jackson, care avea 11 ani, şi Prince Michael II Jackson, de numai 7 ani. Ei au crescut acum, sunt toţi mari, după ce au fost îngrijiţi de bunica lor, mama celebrului cântăreţ, Katherine, în prezent în vârstă de 91 de ani.

Primii doi sunt proveniţi din căsnicia starului cu Debbie Rowe, astăzi în vârstă de 62 de ani, care a durat între 1996-1999. Fiul cel mare, Michael Jr, căruia i se spune Prince, are acum 24 de ani.


    Starul, împreună cu cei trei copii ai săi
Starul, împreună cu cei trei copii ai săi

Fiul cel mare al lui Michael Jackson a terminat facultatea și se ocupă de o fundație

A apărut în show-uri de televiziune şi chiar voia să devină prezentator de televiziune. El a recunoscut însă că nu a moştenit gena artistică a tatălui său şi nu poate să facă mişcările unice ale acestuia. Aşa că şi-a ales o cu totul altă carieră, deoarece familia i-a spus că nu are voce ca să cânte şi nu poate să danseze. A absolvit Facultatea de Studii Economice de la Universitatea Loyola Marymount din SUA, în 2019. Se ocupă acum de activităţi caritabile şi a pus bazele unei fundaţii care se îngrijeşte cu ajutorarea săracilor. Are o iubită, Molly Schirming, de 24 de ani, pe care a cunoscut-o la facultate. 

Paris Jackson, model și artistă

Paris Jackson are acum 23 de ani şi a fost numită astfel de la oraşul unde a fost concepută. Ea a devenit model, face muzică şi a jucat în filmele ”Gringo” şi ”The Space Between”. Este singura care urmează cariera artistică a celebrului său tată. Face parte din duetul muzical The Soundflowers, unde apare sub numele PK Dragonfly. Prioritatea sa e muzica şi în 2020 a lansat albumul de debut, ”Wilted”. A avut probleme cu dependenţa de alcool şi droguri şi a încercat să se sinucidă.

Fiul cel mic al lui Michael Jackson are 19 ani

Prince Michael II, căruia i se spunea Blanket, când era mic, preferă acum să i se zică Bigi. Are 19 ani şi a fost născut de o mamă purtătoare, a cărei identitate nu se cunoaşte nici acum. Este înscris la Şcoala Buckley, face arte marţiale şi e pasionat de jocuri video. Şi el spune că nu poate să cânte şi să danseze. Şi-a cumpărat anul trecut, în martie, o casă de 2,6 milioane de dolari, în Calabasas, California.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net