Cele mai îndrăznețe imagini cu Olena Zelenska. 44 de ani, dar nici nu se observă

Ultima actualizare:

Olena Zelenska împresionează prin intermediul fiecărei apariții pe care o face. Fie că e o conferință de presă, fie că e un interviu la BBC, prima doamnă a Ucrainei are mereu grijă de modul în care se prezintă. 

Olena Zelenska are 44 de ani, dar nici nu se o
Olena Zelenska are 44 de ani, dar nici nu se o

Toată lumea știe că ucrainencele sunt printre cele mai frumoase femei. Și nu o zicem noi, o arată un articol publicat de Daily Mail, care citează rezultatele unui concurs de frumusețe desfășurat la nivel mondial.

Urmărește și declarațiile ei de la începutul războiului: Olena Zelenska, mărturii despre primele zile de război: “Am simţit că sunt într-un joc video”

Chiar și așa, Olena Zelenska a reușit să câștige atenția publicului. Încă de la începutul războiului din Ucraina, videoclipurile de pe TikTok care-l elogiază pe Zelenski nu puteau să nu o aducă în discuție și pe soția sa, Olena Zelenska. 

Totuși, e de înțeles. Olena s-a prezentat drept o mamă care-și protejează copiii și care, în ciuda războiului, reușește să arate în fața camerelor cu o eleganță greu de întâlnit la alte persoane. 

Află mai multe informații despre viața Olenei Zelenska: Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, devenită a doua țintă principală a lui Putin

Olena Zelenska, femeia care a introdus valorile europene în Ucraina

Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, este la bază arhitect și scenarist, dar și soția președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.  Meritele ei au fost apreciate încă din 2019, când a fost inclusă într-un top 100 al celor mai influenți ucraineni, în cadrul unui număr al revistei Focus. 

Prima doamnă a Ucrainei a fost clasată pe locul 30 din 100, fiind răspunzătoare pentru mai multe propuneri reformatoare ale sistemului ucrainean și al societății. 

De exemplu, în cadrul unei declarații, aceasta s-a adresat poporului ucrainean, dar și liderilor G7 cu privire la importanța egalității de gen în societate, militând pentru o recunoaștere mai mare a femeilor într-o societate ce a făcut parte din fosta Uniune Sovietică. 

De altfel, aceasta este răspunzătoare pentru o inițiativă importantă, care viza răspândirea limbii ucrainene în spațiul est-european. Așadar, aceasta a propus lansarea a mai multor ghiduri audio în limba ucraineană în muzeele din Azerbaidjan, Austria, Italia, Letonia, Turcia și Muntenegru. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net