Cher, în război cu văduva fostului soţ. De ce a dat-o în judecată pe ultima soţie a lui Sonny Bono

Ultima actualizare:

    Cântăreaţa Cher vrea un milion de dolari de la Mary Bono
Cântăreaţa Cher vrea un milion de dolari de la Mary Bono

Cântăreaţa Cher (75 de ani) vrea 1 milion $ de la văduva fostului ei soţ. Vedeta a dat-o în judecată pe Mary Bono (59 de ani), a patra soţie şi ultima a lui Sonny Bono, care a murit în 1998, la 62 de ani.

Cher o acuză pe Mary Bono că a încasat drepturi de autor pentru hiturile sale şi ale lui Sonny Bono, din anii 1960, bani care i se cuveneau ei. Între aceste hit-uri se numără piesele ”I Got You Babe” şi ”The Beat Goes On”.  Avocaţii lui Cher spun că divorţul ei de Sonny, din 1975, după 11 ani de căsnicie, i-a garantat drepturi pentru aceste hit-uri pe care le-a lansat împreună cu fostul soţ. 

După ce a divorţat de Cher, Sonny s-a mai însurat de două ori, dar ultima sa soţie a fost Mary. Încă era căsătorit cu aceasta, când a murit în urma unui accident la schi, petrecut la Lake Tahoe, SUA.  După deces, Cher s-a înţeles bine cu Mary, însă în ultimii ani relaţiile dintre ele s-au răcit.

Cher o acuză pe Mary că a încasat singură drepturile de autor pentru succesele lansate de ea împreună cu Sonny Bono.  Din căsnicia cu acesta, Cher are un fiu de 52 de ani. Cher are o avere de 360 milioane $.

image
image
image
image
image
image
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg