Cine a pus glonțul în arma lui Alec Baldwin. Ce spun procurorii despre anchetă

Ultima actualizare:

    Baldwin a ucis-o  involuntar pe  Halyna Hutchins,  în ziua de  21 octombrie
Baldwin a ucis-o involuntar pe Halyna Hutchins, în ziua de 21 octombrie

Ancheta privitoare la uciderea involuntară a directoarei de Imagine, Halyna Hutchins, de 42 de ani, de către Alec Baldwin (63 de ani), la turnarea westernului ”Rust”, e în plină desfășurare. Procuroarea Mary Carmack-Altwies, care investighează cazul, a declarat că știe cine a încărcat arma cu care actorul a făcut crima.

Carmack-Altwies a mai spus, la emisiunea matinală Good Morning America de la  canalul ABC, că s-au descoperit multe nereguli în platoul de filmare.


    Halyna Hutchins
Halyna Hutchins

S-au mai găsit gloanțe adevărate, ceea ce e o mare neregulă: ”Încă nu știm cum au ajuns acolo. Asta va contribui decisiv la punerea sub acuzare”, a explicat procuroarea, care a respins apărarea avocatului armurierei Hannah Gutierrez-Reed, Jayson Bowles, care insistă că a fost sabotaj.

Ca să o scape de vină pe clienta sa, care a adus arma crimei în platou, Bowles susține că cineva rău voit a pus glonțul adevărat, fără știrea acesteia.

Lane Luper, care a lucrat ca asistent operator pentru ”Rust”, a spus că a plecat din echipa de filmare înainte de tragedie, fiindcă angajații erau supuși la un program prea încărcat, securitatea anti-COVID-19 nu era corect respectată și siguranța armelor era precară.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg