Cum a ajuns creatorul lui Mr. Bean să deţină o avere de 150 milioane de dolari? Pe ce îşi dă banii actorul Rowan Atkinson

Ultima actualizare:

    Ascensiunea lui Atkinson a fost plină de greutăţi @shutterstockclickpentrufemei.ro
Ascensiunea lui Atkinson a fost plină de greutăţi @shutterstockclickpentrufemei.ro

Averea impresionantă de 150 de milioane de dolari a actorului Rowan Atkinson este o dovadă a ceea ce poate realiza munca grea şi perseverenţa. Personajul creat de el, Mr. Bean, şi-a făcut debutul în televiziune în 1990 şi l-a făcut faimos pe actor.

Englezul Rowan Sebastian Atkinson este comedian şi scriitor. Personajul Mr. Bean l-a transformat într-o figură îndrăgită în întreaga lume, cu toate că reprezenta tipul de bărbat ciudat, egoist şi copilăros. Rowan a devenit cunoscut pentru prima dată în spectacolul de comedie „Not The Nine O’Clock News‟, care i-a adus prestigiosul premiu „BAFTA pentru cea mai bună performanţă de divertisment” în anul 1981. A jucat, de asemenea, în mai multe alte filme de succes, precum şi în piese de teatru. A fost catalogat ca unul dintre cei mai amuzanţi 50 de actori din comedia britanică de publicaţia „The Observer‟ în 2007, precum şi ca unul dintre cei mai versatili actori şi interpreţi din lume.

Citește aici continuarea.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png