Dakota Johnson și Chris Martin își caută casă

Ultima actualizare:

    Dakota și Martin, în timp ce căutau casăFoto: Profimedia
Dakota și Martin, în timp ce căutau casăFoto: Profimedia

Dakota Johnson și Chris Martin își caută casă în Malibu. Cei doi sunt împreună de patru ani.

Actrița Dakota Johnson (32 de ani) și muzicianul Chris Martin (44 de ani) își caută casă în Malibu, California, SUA. Cei doi sunt împreună din octombrie 2017. Martin a fost însurat, între 2003-2016, cu Gwyneth Paltrow (49 de ani), împreună cu care are doi copii, Apple, de 16 ani, și Moses, de 14 ani. Dakota Johnson și Chris Martin au fost văzuți căutându-și casă în Malibu împreună cu un agent imobiliar, în ziua de 30 octombrie. Curios este că amândoi nu purtau încălțări.

E oficial: Chris Martin s-a cuplat cu Dakota Johnson

Dakota Johnson face terapie de la 3 ani din cauza părinţilor ei, mari consumatori de droguri şi alcool. „Aveam mare nevoie de ajutor!”

El i-a dedicat un cântec

Dakota Johnson și Chris Martin au fost văzuți în căutarea unei case la numai câteva săptămâni după ce liderul trupei Coldplay i-a dedicat un cântec iubitei sale în timpul unui concert de la Londra. Când a cântat piesa ”My Universe”, Chris Martin a spus despre Dakora că e univresul său. Ea a lăcrimat și și-a pus mâinile pe față. Dakota Johnson nu este încă logodită cu muzicianul, dar sunt foarte apropiați. El a prezentat-o deja celor doi copii pe care îi are cu Gwyneth Paltrow. Dakota Johnson și Chris Martin își caută casă în Malibu.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net