Dua Lipa face valuri la Hollywood! Va juca alături de doi actori celebri

Ultima actualizare:

Cântăreața Dua Lipa vrea să cucerească Hollywood-ul. În vârstă de 26 de ani, celebra artistă va juca într-o peliculă foarte așteptată, din care mai face parte și cunoscuta actriță Margot Robbie. De asemenea, în film va fi prezent și starul din ”La La Land” și ”The Notebook”, Ryan Gosling.

Dua Lipa va juca într-un film cu buget uriaș
Dua Lipa va juca într-un film cu buget uriaș

Cunoscută pentru piese precum ”Be the one”, ”One Kiss” sau ”New Rules”, care au cucerit topurile muzicale din toate colțurile lumii, frumoasa Dua Lipa e hotorâtă să devină și un star de cinema.

După ce a luat cu asalt industria muzicală, câștigând numeroase premii importante, senzuala cântăreață și-a îndreptat atenția către Hollywood. Ea va juca într-un film cu buget uriaș.

Cântăreața Dua Lipa devine Star de cinema. Va juca alături de Margot Robbie și Ryan Gossling

Dua Lipa va juca în filmul ”Barbie”, care va avea premiera în 2023. Din distribuția peliculei fac parte nume sonore precum Ryan Gosling, Margot Robbie, Will Ferrell și Saoirse Ronan, potrivit publicației The Sun. Filmările vor avea loc în Marea Britanie, dar, momentan, scenariul nu este complet finalizat.

Anul acesta, vedeta își va face debutul pe marele ecran în thrillerul ”Argylle”, care va avea premiera la sfârșitul lui 2022. Se pare că Dua Lipa s-a descurcat minunat în timpul filmărilor de anul trecut.

Dua Lipa va juca în filmul ”Barbie”. Cum a obținut rolul?

„Dua dovedește rapid că este mult mai mult decât doar o vedetă pop. Are un viitor interesant în fața ei în lumea filmelor. (...) Ea a impresionat foarte mult în Argylle, iar vestea s-a răspândit imediat la Hollywood”, a precizat o sursă pentru publicația the Sun.

Acesta susține că, deși ”Argylle” este un film destul de mare, ”Barbie” va reprezenta momentul de cotitură în cariera cinematografică a lui Dua Lipa, deoarece există atât de mult interes în jurul peliculei cu Margot Robbie și Ryan Gossling.

Până la filmări, frumoasa cântăreață face furori în concerte. După show-uri spectaculoase în Statele Unite, Dua Lipa își continuă în prezent turneul ”Future Nostalgia”, în Europa. Artista născută la Londra a debutat în 2015, iar de atunci a lansat hit după hit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net