Fata cea mare a Angelinei Jolie, pentru prima oară îmbrăcată în rochie! Au existat zvonuri că vrea să își schimbe sexul

Ultima actualizare:

    Shiloh, alături de mama, Angelina, și 4 frați, la lansarea filmului „Eternals”Foto: Getty Images
Shiloh, alături de mama, Angelina, și 4 frați, la lansarea filmului „Eternals”Foto: Getty Images

Fata a Angelinei Jolie a apărut pe pentru prima oară îmbrăcată în rochie. Până acum, Shiloh a fost văzută numai în haine de băiat și cu tunsori băiețești, susținâd că vrea să-și schimbe sexul.

Fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie (46 de ani) și a lui Brad Pitt (57 de ani) a fost surprinsă pentru prima oară în rochie, recent, la lansarea filmului ”Eternals”, în Los Angeles. Până acum purta numai haine de băiat și toată lumea știa că își dorea să-și schimbe sexul. Shiloh a crescut mult și arăta ca o domnișorică, alături de patru frați ai ei, Maddox, 20 de ani, Zahara, 16 ani, și gemenii Vivienne și Knox, de 13 ani, care au însoțit-o pe mama lor la lansarea ultimului ei film. În plus, Shiloh era machiată ca femeile, ceea ce a lăsat să se înțeleagă că a renunțat la schimbarea de sex.

Angelina Jolie rămâne fără fiul cel mare! Ce s-a întâmplat?

The Weeknd, obsedat de Angelina Jolie. De ce a acceptat actriţa să iasă cu el

Zahara a venit îmbrăcată în rochia Angelinei

În 2008, Brad Pitt a declarat că Shiloh a cerut, de la vârsta de doi ani, să fie considerată băiat și să i se spună John sau Peter. Anul trecut, actorul a spus că este ”foarte mândru de ceea ce devenit” Shiloh. Zahara a surprins și ea pe toată lumea la lansarea filmului ”Eternals”. Ea a venit îmbrăcată în rochia pe care mama sa adoptivă. Angelina Jolie, a purtat-o la gala Oscar de acum 7 ani. Este vorba de o creație semnată de Elie Saab. De altfel și rochia purtată de Shiloh este de fapt o rochie pe care Angelina a purtat-o în iulie la Paris. Însă aceasta a fost modificată de Shiloh, ca să arate asimetrică. Fata-băiat a Angelinei Jolie a apărut pentru prima oară îmbrăcată în rochie.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg