Fiica lui Stallone, Sistine, l-a ”pupat” pe chelie pe unul dintre cei mai amuzanți actori de la Hollywood

Ultima actualizare:

    Sistine, 23 de ani, îl însoțește pe tatăl ei în Marea Britanie, la filmărifoto: Instagram
Sistine, 23 de ani, îl însoțește pe tatăl ei în Marea Britanie, la filmărifoto: Instagram

Sistine Stallone s-a îmbrăcat în Femeia Fantastică și l-a pupat pe chelie pe unul dintre cei mai amuzanți actori de la Hollywood. Fiica de 23 de ani a lui Sylvester Stallone și-a surprins fanii cu o fotografie neobișnuită de la petrecerea de Halloween.

Sistine Stalllone, fiica mijlocie a lui Rambo, își face de cap în Marea Britanie, unde tatăl ei filmează pentru ”Eroi de sacrificiu 4”. Tânăra care cochetează cu meseria de fotomodel călcând pe urmele mamei ei Jennifer Flavin a postat o fotografie în care apare îmbrăcată în ”Femeia Fantastică. Ea a ținut morțiș să se pozeze cu un carton în mărime naturală care îl reprezenta pe legendarul Danny DeVito și a apare într-un cadrul în care mimează că îl sărută pe chelie. Fotografia a fost apreciată de zeci de mii de admiratori din întreaga lume. Sylvester Stallone, 75 de ani, nu a venit singur în Marea Britanie unde filmează împreună cu echipa pentru ”Eroi de sacrificiu 4”. Sistine a insistat să îl însoțească și cât timp Stallone este prins cu treaba pe platoul de filmare de lângă Londra, ea își face de lucru vizitând diferite orașe europene, de una singură. Zilele trecute, de exemplu, Sistine a fost să viziteze Parisul și s-a fotografiat lângă Turnul Eiffel.


    Sistine s-a pozat în timp ce pupă pe chelie un carton care îl reprezintă pe Danny DeVitofoto: Instagram
Sistine s-a pozat în timp ce pupă pe chelie un carton care îl reprezintă pe Danny DeVitofoto: Instagram

Citește și:

Sylvester Stallone are un nou hobby! Cum se relaxează actorul când nu este pe platoul de filmare

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare palatul. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Sylvester Stallone, avere de 400 de milioane $

Sylvester Stallone are o avere de peste 400 de milioane de dolari și a venit în Europa la filmări. După nenumărate aventuri, flirturi și relații cu diferite bombe sexy, actorul și-a găsit liniștea alături de Jennifer Flavin. Însă nu toate au fost roz între ei doi. Stallone  a spus ”da” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, la 17 mai 1997. Însă acest lucru s-a întâmplat după multe insistențe din partea lui pentru că actuala soție își pierduse definitiv încrederea în el după ce a înșelat-o. El a mai fost cuplat cu Flavin între 1988 și 1994, dar fotomodelul i-a dat papucii după aventura cu bomba sexy Janice Dickinson. Nu l-a primit înapoi decât după ce a făcut un test de paternitate și a descoperit că nu este tatăl fiicei lui Janice, Savannah. Testul a fost făcut în 1995 și un an mai târziu, în 1996, Sly și Jennifer deveneau părinți pentru prima oară, Sophia fiind primul lor copil. În 1998, se naște Sistine și Scarlet în 2002. Actorul este topit după fiicele lui pe care le protejează ca un veritabil bodyguard.

image
image
image
image
image
image
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg
banner cristina cioran png