Fiul lui Clint Eastwood se joacă cu moartea! Cum s-a fotografiat Scott în timpul vacanței?


    Scott Eastwood a jucat până în prezent în peste 30 de filmefoto: Instagram
Scott Eastwood a jucat până în prezent în peste 30 de filmefoto: Instagram

Scott Eastwood este dependent de senzațiile tari! Actorul de 35 de ani care a îmbrățișat meseria de actor la insistențele tatălui său este un mare amator de sporturi extreme. După ce a postat fotografii din timpul salturilor cu parașuta, curselor de motociclete sau concursurilor de semimaraton și kite-boarding, Scott a comis-o din nou! Cum s-a pozat actorul spre deliciul fanilor?

Scott Eastwood înoată cu rechinii! Fiul legendarului Clint Eastwood (91 de ani) și-a surprins fanii cu o fotografie însoțită de explicația macabră: ”rechinii, niște ființe minunate care te pot ucide atât de ușor”. Actorul de 35 de ani calcă pe urmele celebrului său tată și își face un renume datorită filmelor de acțiune în care joacă. După ce a lansat în luna mai filmul ”Wrath of Man” în SUA, la o lună după premiera mondială care a avut loc în Londra, Marea Britanie, Scott și-a luat o binemeritată vacanță. El s-a retras pe o insulă exotică și se bucură de vremea frumoasă practicând scufundări. Amator de sporturi extreme Scott a ținut morțiș să înoate într-o zonă plină de rechini și a scăpat cu bine. Scott are o avere de 10 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat prin forțe proprii după ce a ascultat sfatul tatălui său de a deveni actor. Inițial Scott a vrut să devină cascador pentru că era dependent de adrenalină.

Citește și:

Cum s-a descurcat Clint Eastwood ca primar? La începutul mandatului, oraşul n-avea nici indicatoare pe străzi

Clint Eastwood te învaţă cum să ajungi la 81 de ani

Scott, unul dintre cei șapte copii ai lui Clint Eastwood

Scott Eastwood vrea să își depășească părintele pe plan profesional. Însă, când tatăl tău este legendarul Clint Eastwood, nu e de mirare că ai toată lumea la picioare. Clint Eastwood are 7 copii cu cinci femei, deşi a fost căsătorit doar de trei ori: pe Kimber (născută în 1964, din relaţia cu dansatoarea Roxanne Tunis), Kyle (născut în 1968) şi Alison (născută în 1972), ambii din căsnicia cu Maggie Johnson, Scott (născut în 1986) şi Kathryn (născută în 1988) din relaţia cu stewardesa Jacelyn Reeves, pe Francesca (născută în 1993) din relaţia cu actriţa Frances Fisher şi pe Morgan (născută în 1996) din căsătoria cu Dina Eastwood. Scott a jucat până în prezent în peste 30 de filme, printre care: “Suicide Squad” (2015), “Gran Torino” (2008) şi “Invictus” (2009), ultimele două fiind regizate de tatăl său, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
4 front doctorita spagara jpg
cub morris png
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg