Gwyneth Paltrow, declarații fără perdea: ”Fiul meu e mândru că vând vibratoare”

Ultima actualizare:

    Actrița, împreună cu fiul, MosesFoto: Profimedia
Actrița, împreună cu fiul, MosesFoto: Profimedia

Gwyneth Paltrow spune că fiul ei, Moses, de 15 ani, e ”mândru” pentru că ea vinde vibratoare. El nu e deranjat că mama lui celebră este preocupată de tot ce ține de sex.

Actrița Gwyneth Paltrow (49 de ani) spune că fiul ei, Moses, de 15 ani, e ”mândru” pentru că ea vinde vibratoare. Acesta nu e deranjat că mama lui celebră este preocupată de tot ce ține de sex. În majoritate, adolescenții ar fi deranjați ca mamele lor să se ocupe de așa ceva, scrie Hollywood.com. Însă Moses zice că este chiar încântat că are o mamă feministă și fără inhibiții. În afară de băiat, Gwyneth mai are o fiică, Apple, în vârstă de 17 ani, din căsnicia cu Chris Martin, care a durat între 2003 și 2016. Actrița este măritată din 2018 cu Brad Falchuk, în vârstă de 50 de ani.

Copiii ei nu sunt interesați de cinema

În prezent, Gwyneth Paltrow are încă numai cuvinte bune despre fostul soţ: ”Este ca fratele meu. Face parte din familia mea. Îl iubesc”. Actriţa a spus că amândoi copiii ei nu sunt interesaţi de cariera sa în cinema şi că fata nu a văzut nici măcar un film al mamei sale. La începutul anului, Gwyneth a recunoscut că nu a vrut niciodată să divorţeze de Martin. Din această cauză a durat doi ani până ce s-a finalizat divorţul. În prezent, Chris Martin (44 de ani) locuiește împreună cu mult mai tânăra actriţă Dakota Johnson (32 de ani). Ei şi-au început relaţia în 2017. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net