Halle Berry, declarații romantice despre noul iubit: «Iubirea mea, scumpul meu! El mă face fericită»

Ultima actualizare:

    Halle este cuplată cu muzicianul Van Hunt din vara anului 2020Foto: EPA-EFE
Halle este cuplată cu muzicianul Van Hunt din vara anului 2020Foto: EPA-EFE

Sunt împreună de vara trecută, dar abia în septembrie, anul trecut, au recunoscut oficial că au o relaţie! La un an de la această dată, Halle Berry spune că Van Hunt o face fericită.

Actriţa Halle Berry (55 de ani) a dezvăluit că actualul iubit, cântăreţul Van Hunt (51 de ani), o face fericită, cum nu a făcut-o niciodată fericită un alt bărbat. Ea a vorbit despre cât de mult s-a schimbat în bine viaţa sa, de când trăieşte împreună cu muzicianul, începând din toamna trecută, într-un interviu pe care l-a acordat pentru ultima ediţie a revistei ”Elle”. Berry, care joacă în ultimul ei film, ”Bruised”, a spus despre Van Hunt: ”Iubirea mea, iubirea mea, iubirea mea, scumpul meu. Nu am mai avut niciodată un bărbat care să mă ridice şi să mă lase să fiu ceea ce sunt”. 

Iubitul a ajutat-o să realizeze noul ei film

Actriţa a dezvăluit cum noul iubit a fost alături de ea şi a susţinut-o mereu pe parcursul realizării filmului ”Bruised”, pentru care a fost şi regizoare.”Am avut mare sprijin din partea lui. A scris şi ceva muzică pentru film. De fapt a scris cântecul titlului”, a dezvăluit diva. Van Hunt este un muzician profesionist care şi-a lansat albumul de debut în anul 2004. De atunci, a câştigat un premiu Grammy şi a realizat încă patru albume. Întrebată dacă ea şi partenerul său ”se iubesc la nebunie”, Halle Berry a spus: ”Da, ne iubim”. ”Uneori trebuie să aştepţi lucruri în viaţă. Am aşteptat cu răbdare, poate nu chiar cu răbdare, dar am aşteptat”, a adăugat actriţa. Van Hunt se înţelege foarte bine cu cei doi copii ai lui Halle, Nahla (13 ani) şi Maceo (7 ani). ”Faptul că ea i-a prezentat copiii înseamnă că lucrurile sunt serioase între ei. Se respectă unul pe altul şi au foarte multe lucruri în comun. Amândoi sunt de succes şi inteligenţi şi relaţia lor pare să fie matură. Se pare că este o bună partidă”, a spus o sursă pentru revista ”People”. Potrivit unor surse citate de publicaţia ”US Weekly”, vedeta a spus că Van Hunt a învăţat-o din nou să iubească şi să se iubească pe ea însăşi. Actriţa a trecut prin experienţe negative în dragoste şi, dacă nu era acest bărbat, ”minunat, care are grijă de ea şi cu care are chimie”, nu mai avea curaj să se mai implice într-o relaţie. ”Nici un bărbat nu a fost în stare să aibă grijă de mine până la Van Hunt”, a mărturisit Halle Berry.

Nu a avut noroc în dragoste până acum

Trei mariaje eşuate şi-au pus amprenta asupra lui Halle Berry.

 Actriţa cu o avere de 90 milioane de dolari a fost căsătorită de trei ori, cu jucătorul de baseball David Justice (55 de ani), între 1993 şi 1997, muzicianul Eric Benét (55 de ani), între 2001 şi 2005, şi actorul Olivier Martinez (55 de ani), din 2013 până în 2016. 


    A fost cuplată cu Gabriel Aubry între 2005 şi 2010Foto: Profimedia
A fost cuplată cu Gabriel Aubry între 2005 şi 2010Foto: Profimedia

Ea a mai avut o relaţie cu fotomodelul Gabriel Aubry (45 de ani), între 2005 şi 2010.


    A fost măritată cu Olivier Martinez între 2013 şi 2016Foto: EPA-EFE
A fost măritată cu Olivier Martinez între 2013 şi 2016Foto: EPA-EFE

Din relaţia cu Aubry o are pe Nahla. Din căsnicia cu Martinez îl are pe Maceo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net