Hilaria Baldwin, disperată după atenție

Ultima actualizare:

    Hilaria și Alec Baldwin, în VermontFoto: Profimedia
Hilaria și Alec Baldwin, în VermontFoto: Profimedia

Hilaria Baldwin a fost acuzată că e disperată după atenție. Ea a apărut de mai multe ori în fața camerei în timp ce soțul său, Alec Baldwin, vorbea cu presa, ca s-o vadă lumea, au spus jurnaliștii.

Hilaria Baldwin (37 de ani), nevasta lui Alec Baldwin (63 de ani), a fost acuzată că este disperată după atenție. Ea a fost criticată pentru că a întrerupt de mai multe ori discuțiile pe care soțul le avea cu presa despre crima pe care a săvârșit-o, recent, involuntar, în timp ce turna pentru westernul ”Rust”. Hilaria l-a enervat și pe bărbatul său, care s-a răstit la ea de două ori. Alec Baldwin a albit, are cearcăne imense și s-a gârbovit în numai o săptămână, după ce a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, de 42 de ani.

Alec Baldwin, tată perfect la 63 de ani! Cum se distrează alături de fiul lui

Alec Baldwin, prima confesiune după ce a ucis-o accidental pe cineasta Halyna Hutchins: "Era prietena mea"

Alec Baldwin e complet distrus

Complet distrus, Alec Baldwin a vorbit pentru prima oară cu presa în Vermont, sâmbăta trecută, după tregedie. Atunci, Hilaria s-a așezat în fața camerei de mai multe ori și jurnaliștii au spus că a vrut neapărat s-o vadă lumea. Cu tot necazul, Alec și Hilaria s-au pozat deghizați de Halloween, împreună cu cei 6 copii ai lor. Actorul a făcut eforturi supraomenești ca să nu le strice sărbătoarea. Anchetatorii nu au exclus posibilitatea acuzării lui Baldwin pentru crima accidentală de la filmări, chiar dacă acesta susține că ”își va dedica întreaga energie pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă lor pe platourile de filmare”. Hilaria Baldwin a fost acuzată că e disperată după atenție.

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg