Janet Jackson, secretele tenului perfect la 55 de ani. Zice că nu are nevoie de machiaj

Ultima actualizare:

    Janet Jackson susține că la 55 de ani nu are nevoie de machiaj pentru a fi frumoasăfoto: Instagram
Janet Jackson susține că la 55 de ani nu are nevoie de machiaj pentru a fi frumoasăfoto: Instagram

Janet Jackson și-a dezvăluit recent secretele tenului perfect la vârsta de 55 de ani. Janet Jackson susține că poate merge oricând la evenimentele mondene fără să pună machiaj pe chip. Și asta pentru că fața ei nu are nici măcar un rid în ciuda faptului că a împlinit 55 de ani.

Janet Jackson, în vârstă de 55 de ani, și-a dezvăluit secretele chipului de porțelan recent, într-o discuție cu fanii, difuzată pe o rețea socială. Janet spune că evită razele soarelui, că ține o dietă bazată pe fructe și bea zilnic peste 5 litri de apă alcalină. Janet spune că de 10 ani și-a antrenat chipul să nu se mai încrunte sau să se încordeze atunci când se enervează sau când râde pentru a evita apariția ridurilor. Ea își masează zilnic de câte trei ori, pe durata a câte 15 minute fața folosind o cremă hidratantă bazată pe aloe vera. Janet este cuplată cu Jermaine Dupri din 2018. ea a fost măritată cu James Debarge (1984-1985), cu Rene Elizondo (1991-2000) și cu miliardarul Wissam Al Mana, din 2012-2018. Janet a născut la 50 de ani un băiețel pe nume Eissa, în timpul căsniciei cu Al Mana, de care a dat divorț în 2017.

Citește și:

Janet Jackson a născut un băiat la 50 de ani

Șoc: Janet Jackson are un copil secret!

Janet Jackson a ținut regim drastic după ce a născut

La 51 de ani, după ce a devenit mamă, Janet Jackson s-a trezit cu 30 de kilograme în plus. Și-a angajat antrenor personal și nutriționist. Așa că a  început să mănânce numai linte, fasole, seminţe de quinoa, peşte şi în cantităţi mai mici brânză, carne albă. De asemenea, cântăreaţa a mâncat zilnic goji, fructe sărace în grăsimi şi bogate în antioxidanţi, care au un rol foarte important în detoxifiere. Bea multă apă alcalină, ia multivitamine şi face masaj facial. Janet Jackson are o avere estimată la peste 200 de milioane $.

image
image
image
image
image
image
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image
actualitate.net