Jennifer Lopez a dezvăluit secretele tenului său perfect

Ultima actualizare:

    Are mare grijă să se demachiezeFoto: Instagram
Are mare grijă să se demachiezeFoto: Instagram

Jennifer Lopez a dezvăluit ce secrete are pentru îngrijirea pielii în fiecare seară, datorită cărora are tenul perfect. La peste o jumătate de veac de viață, diva arată la fel de frumoasă ca în tinerețe.

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez (52 de ani) a dezvăluit ce secrete are pentru îngrijirea  pielii în fiecare seară, datorită cărora are tenul perfect. Diva a povestit, după ce și-a făcut exercițiile de gimnastică zilnice, pe o rețea socială, cum își scoate machiajul și își hidratează pielea înainte de a merge la culcare. Ea se demachiază cu That Hit Single, un produs demachiant din propria linie de produse cosmetice numită JLo Beauty.

Adio, nuntă? Jennifer Lopez, fără inelul de logodnă la o ședință foto. Clipul de pe plajă face ravagii

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună? Ce i-a dat de gol pe foștii parteneri

Somnul este cel mai important

”Eu folosesc machiaj în fiecare zi și seara am grijă să îl scot cu mare grijă”, a explicat vedeta. ”Aveam nevoie de un produs de curățare, de aceea am făcut acest demachiant în colecția mea de produse cosmetice”, a adăugat ea. Apoi, după ce se demachiază, diva folosește produse tot din linia sa de produse cosmetice, numite That JLo Glow și Tahat Blockbuster Hydrating Cream. La final își pune o cremă pentru conturul ochilor, numită That Fresh Take Eye Cream. Dar în afara acestor produse, Jennifer Lopez insistă că cel mai important pentru ca pielea să nu îmbătrânească este un somn de cel puțin șapte ore pe noapte. Jennifer Lopez a dezvăluit secretele tenului său perfect.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg