Kanye West are iubită nouă. Vinetria are 22 de ani

Ultima actualizare:

    rapperul are o relație de ceva vreme cu VinetriaFoto: Instagram
rapperul are o relație de ceva vreme cu VinetriaFoto: Instagram

Kanye West și-a ”tras” iubită de ceva vreme. El are o relație cu fotomodelul Vinetria.

Rapperul Kanye West (44 de ani) și-a găsit și el iubită, după ce Kim Kardashian (41 de ani) a apărut în compania actorului Pete Davidson (27 de ani). Kanye s-a cuplat cu fotomodelul Vinetria, de 22 de ani. Asta deși a zis: ”Kim e încă soția mea”, când a fost întrebat de părerea sa privitoare la noua ei relație cu Pete. Vedetă de televiziune în SUA și femeie de afaceri de succes, cu o avere de 1,4 miliarde de dolari, Kim Kardashian nu a avut noroc în dragoste până acum. Cu două divorțuri la activ, ea e din nou în divorț, dar asta nu a împiedicat-o să încerce deja să-și refacă viața. Se zvonește că s-ar fi îndrăgostit de un bărbat mult mai tânăr de această dată.

Kanye West se întâlneşte în secret cu una dintre cele mai frumoase femei din lume? Cine este ea şi ce spune Kim Kardashian

Colecţia de haine a lui Kanye West a creat isterie! Cum a apărut Kim Kardashian

Kim nu a avut în dragoste până acum

Kim a fost văzută nu demult luând cina, la un restaurant din Manhattan, New York, cu comediantul Pete Davidson (27 de ani), despre care se zvonește deja că ar fi noul său iubit. O armată de paparazzi i-a surprins împreună pentru a doua oară. Ei au mai luat masa recent la un restaurant italian din Staten Island. În ianuarie, s-a aflat că diva a dat divorț de rapperul Kanye West 44 de ani. Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii: North, de 8 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și Psalm, în vârstă de 2 ani. Ea a mai fost măritată cu muzicianul Damon Thomas, de 50 de ani, între 2000 și 2004, și cu fostul baschetbalist Kris Humphries (36 de ani), între 2011 și 2013. Davidson a avut relații, între altele, cu Ariana Grande (28 de ani) și Kaia Gerber (20 de ani). Kanye West și-a ”tras” iubită de ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!