Kate Hudson, 42 de ani, sexy și rea! Actrița și-a șocat fanii cu o fotografie incendiară

Ultima actualizare:

    Kate Hudson arată senzațional la vârsta de 42 de anifoto: Instagram
Kate Hudson arată senzațional la vârsta de 42 de anifoto: Instagram

Kate Hudson, în vârstă de 42 de ani a postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă pe contul ei de Instagram. Hudson care s-a plâns în anul 2020 că nu mai poate merge la sala de fitness din cauza pandemiei a revenit la forma fizică de altă dată. Cum s-a pozat actrița?

Kate Hudson, în vârstă de 42 de ani, și-a arătat pătrățelele de pe abdomen și le-a explicat fanelor ei cât de importante sunt mamografiile în detectarea timpurie a cancerului la sân. Kate Hudson a născut trei copii, pe Ryder, Bingham și Rani Rose însă a continuat să își mențină silueta de fotomodel în ciuda faptului că a luat de fiecare dată peste 10 kg în greutate. Kate Hudson a fost măritată cu Chris Robinson între 2000 și 2007 și din 2017 este cuplată cu Danny Fujikawa. Părinții ei, Goldie Hawn și Kurt Russell sunt deosebit de încântați că la 14 septembrie Danny Fujikawa a cerut-o de soție pe Kate și de abia așteaptă să danseze la nunta lor. Kate Hudson a petrecut vacanța din această vară în Mykonos, Grecia și s-a bucurat de relaxarea restricțiilor impuse de autoritățile elene pentru a preîntâmpina răspândirea noului coronavirus.

Citește și:

Kate Hudson a dezvăluit secretele tenului său perfect. Nu face nimic complicat

Kate Hudson nu e deranjată de scenele de sex ale părinţilor

Kate Hudson are o avere de 80 de milioane $

Kate Hudson a recunoscut în repetate rânduri că îi datorează mamei ei talentul actoricesc și silueta de fotomodel. Kate Hudson s-a născut la 19 aprilie 1979, în Los Angeles, fiind rodul iubirii lui Goldie Hawn cu Bill Hudson. Ea a fost măritată cu Chris Robinson între 2000-2007 și are un fiu cu acesta pe nume Ryder, în vârstă de 17 ani. A fost cuplată apoi cu actorul Matt Bellamy, căruia i-a dăruit un fiu, pe Bingham, de 9 ani. Cu Danny Fujikawa are o fetiță, pe nume Rani Rose, care a venit pe lume în 2018. Ea are o avere stimată la peste 80 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net