Katharine Hepburn nu suporta nuditatea şi ieşea din cinematograf la scenele nud. „Încercase sexul, dar nu i-a plăcut!”

Ultima actualizare:

    Când urmărea o secvenţă nud într-un film, ieşea furioasă din sala de cinematograf şi nu se mai întorceaclickpentrufemei.ro
Când urmărea o secvenţă nud într-un film, ieşea furioasă din sala de cinematograf şi nu se mai întorceaclickpentrufemei.ro

Publicul a fost întotdeauna fascinat să descopere cine sunt starurile de cinema în spatele camerelor de filmat. Iar în cazul lui Katharine Hepburn n-a existat nicio excepţie. La două decenii de la moartea ea, care s-a petrecut la 96 de ani, interesul este la fel de mare în ceea ce priveşte viaţa intimă a legendarei actriţe.

Născută în Hartford, Connecticut, în 1907, Hepburn a fost încurajată de părinţii ei să fie deschisă, comunicativă, curajoasă încă de la o vârstă mică. De-a lungul carierei sale îndelungate – în timpul căreia a fost nominalizată de 12 ori la Oscar, câştigând statueta de aur de patru ori - Katharine a devenit cunoscută pentru rolurile de femeie inteligentă şi puternică.

Legendara actriţă interpreta adesea roluri masculine pe scenă, a lucrat cu regizoarea lesbiană Dorothy Arzner, la filmul "Christopher Strong", şi a făcut un film cu regizorul hemosexual George Cukor, "Sylvia Scarlett", în care Hepburn s-a sărutat cu o femeie. Cu alte cuvinte, vedeta era cât se poate de dezinhibată pe platourile de filmare. Acelaşi lucru se întâmpla oare şi-n viaţa de zi cu zi?

Citește aici continuarea.

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg