Kevin Costner, un tată fericit cu 7 copii. Fiica cea mare îi calcă pe urme

Ultima actualizare:

    Are copii din 3 relațiiFoto: Instagram
Are copii din 3 relațiiFoto: Instagram

Kevin Costner este un tată fericit cu 7 copii. Are patru fete și trei băieți.

Actorul Kevin Costner, în vârstă de 66 de ani, este tatăl a 7 copii. Dezvăluiri despre copiii lui, care până acum nu s-au spus, au fost prezentate recent în hollywoodlife.com. Starul este cunoscut pentru roluri din filme de succes, cum ar fi ”Bodyguard”, sau mai recentul ”Yellowstone”. Însă mai puține lucruri se știu despre familia sa și copiii pe care îi are din trei relații, între cel mai mare și cel mai mic fiind o diferență de 26 de ani. Cel mai mare copil al său este Annie Costner, o fiică rezultată din prima căsnicie, cu Cindy Costner. Annie are 37 de ani și calcă pe urmele celebrului său tată. A jucat deja în filme, cum ar fi ”Dances with Wolves” și ”Waterworld”, și este căsătorită cu Danny Cox din 2016.

Kevin Costner, totul despre drama care i-a marcat viaţa:”Mi-a luat mult până să mai spun Te iubesc!”Cum arată actorul la 65 de ani

Kevin Costner scapă de proces

Cel mai mic copil are 11 ani

Lily Costner, de 35 de ani, este al doilea copil al lui Kevin Costner și Cindy Costner. A jucat și ea în filme, cum ar fi ”The Postman” și ”Black or White”. Al treilea copil al lui Kevin și Cindy se numește Joe Costner și are 33 de ani. A jucat și el în filme, cum ar fi ”The Postman” și ”Tin Cup”. După ce a divorțat de Cindy, în 1994, Kevin Costner s-a cuplat cu Bridget Rooney, care i-a născut un fiu, Liam Costner, care are 24 de ani și se păstrează departe de Hollywood. În 2004, Kevin Costner s-a însurat cu actuala lui soție, Christine Baumgartner. Ea i-a născut pe al cincilea copil, Cayden Costner, care are 14 ani. Kevin și Baumgartner mai au doi copii, Hayes, de 12 ani, și Grace, de 11 ani. Kevin Costner este un tată fericit cu 7 copii.

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png