Lady Gaga își maschează cuperoza cu tone de machiaj. Cântăreața are o roșeață suspectă pe obraji!

Ultima actualizare:

    Lady Gaga s-a pozat fără machiaj și fanii au descoperit o roșeață suspectă pe obrajifoto: Instagram
Lady Gaga s-a pozat fără machiaj și fanii au descoperit o roșeață suspectă pe obrajifoto: Instagram

Lady Gaga își maschează cuperoza de pe obraji cu tone de machiaj. Cântăreața de 35 de ani și-a surprins fanii cu o fotografie postată recent pe contul ei de Instagram. Ea apare fără machiaj, în timp ce stă la soare și se bronzează. Fanii au privit cu atenție poza și au descoperit o roșeață suspectă pe ambii obraji ai vedetei.

Lady Gaga își maschează cuperoza de pe obraji cu tone de machiaj, acesta e verdictul pe care l-au dat fanii după ce au văzut ultimele postări ale vedete de pe contul ei de Instagram. După ce a postat fotografia din curtea vilei ei din Los Angeles, Gaga a revenit cu o nouă postare din timpul unei sesiuni de machiaj la care au participat nu mai puțin de patru profesioniste. În imaginea inițială, pe obrazul divei se pot vedea pete roșii semn de cuperoză, o boală a pielii care se manifestă printr-o roșeață pronunțată. Cuperoza apare din cauza spargerii vaselor de sânge superficiale de la nivelul pielii. Nu este prima oară când cântăreața de 35 de ani este surprinsă cu diferite iritații ale tenului, în anii trecuți ea fiind recunoscută să recunoască public faptul că are o mulțime de coșuri pe față.

Citește și:

Povestea diamantului de 30 de milioane de dolari purtat de Lady Gaga la Oscar 2019

Tatăl lui Lady Gaga dă în judecată statul New York din cauza COVID-19

Lady Gaga, avere de 320 de milioane de dolari

Lady Gaga are o avere de 320 de milioane de dolari și în ciuda faptului că în 2020 industria muzicală a fost paralizată, ea a continuat seria de concerte în cadrul campaniei Global Citizen care avea ca scop strângerea de fonduri pentru personalul sanitar care lupta cu pandemia. Gaga a fost alături de OMS în campaniile de strângere de fonduri pentru asigurarea vaccinurilor pentru țările sărace din Africa și Asia și s-a implicat activ în campania electorală pentru Casa Albă fiind alături de Joe Biden. Ea are 44,3 milioane de urmăritori pe Instagram. Stefani Joanne Angelina Germanotta a recunoscut că 2020 a fost un an îngrozitor pentru că a suferit enorm din cauza depresiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net