Lenny Kravitz se ține destul de bine după o noapte albă, la cei 57 de ani ai lui! Așa s-a pozat rockerul dis-de-dimineață

Ultima actualizare:

    Lenny Kravitz își face singur cafeaua după o noapte petrecută în studiofoto: Instagram
Lenny Kravitz își face singur cafeaua după o noapte petrecută în studiofoto: Instagram

Lenny Kravitz, 57 de ani, a postat o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare în timp ce se răsfață cu o cafea cu lapte după o noapte albă petrecută în studioul de înregistrări. Artistul american și-a anunțat fanii că lucrează intens la trei albume pe care vrea să le lanseze în 2022.

Lenny Kravitz, 57 de ani, a postat o fotografie pe Instagram în care apare cu ibricul în mână, în bucătărie, la prima oră a zilei. El le-a povestit fanilor că nu a închis un ochi toată noaptea pentru că a avut de lucru în stutioul de înregistrări. Tată actriței Zoe Kravitz susține că cele trei albume sunt pe placul tuturor și că nopțile pierdute în studioul de înregistrări nu au fost în zadar. Pe durata anului 2020, Lenny Kravitz s-a răsfățat fără să vrea și a luat o pauză din cauza pandemiei de COVID-19. El a petrecut timpul închis în casă și compunând diferite piese. Acum a venit timpul care toate creațiile lui să devină hituri.

Citește și:

Are o avere de 80 de milioane $, dar tot el dă cu picamerul în curte. Cum s-a pozat Lenny Kravitz, la 57 de ani...

Jason Momoa, prieten la cataramă cu Lenny Kravitz, fostul partener al soției sale

Lenny Kravitz a iubit aceeași femeie ca Jason Momoa

Kravitz a fost însurat cu Lisa Bonet între 1987-1993 și au o fiică împreună, pe Zoe Kravitz. Lisa Bonet s-a măritat în 2017 cu Jason Momoa și au doi copii împreună pe Nakoa-Wolf (12 ani) și pe Lola (14 ani). Rockerul care are o înălțime de 1,75 metri a fost însurat cu Lisa Bonet între 1987-1993, care este în prezent soția lui Jason Momoa și are o fată cu aceasta, Zoe Kravitz, de 32 de ani. Gurile rele spun că mariajul cu Lisa Bonet a eșuat din cauză că Lenny nu îi putea fi fidel și a înșelat-o de nenumărate ori cu zeci de admiratoare. Kravitz este într-o formă fizică de invidiat și are o avere estimată la peste 80 de milioane $. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net