Mark Wahlberg, martor la tragedia de pe platoul de filmări. Un membru al echipei a căzut de la peste 9 metri înălţime

Ultima actualizare:

    Mark Wahlberg şi Kevin Hart la filmări
Mark Wahlberg şi Kevin Hart la filmări

Tragedie la filmări la Studiourile Sunset Gower de la Hollywood, California SUA! Unul dintre membrii echipei tehnice ce filma pentru comedia ”Me Time”, care îi are în distribuţie pe actorii Kevin Hart (32 de ani) şi Mark Wahlberg (50 de ani), a căzut de la peste 9 metri înălţime.

Nenorocirea este că acesta nu purta echipament de protecţie. Victima a fost găsită fără cunoştinţă la momentul în care au venit salvatorii chemaţi de urgenţă la locul accidentului.  Paramedicii au avut nevoie de un defibrilator pentru a-i repune în funcţiune inima. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost transportat cu ambulanţa în stare critică la spital. 

Incidentul a avut loc marţi, 14 septembrie, în jurul orei 7.00, dimineaţa. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, are atât mâinile, cât şi picioarele rupte.  Echipa de producţie nu a oferit amănunte despre teribilul accident care a avut loc în timpul turnării, nu departe de platoul de filmare. 


    Poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului
Poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului

Poliţiştii şi pompierii au făcut cercetări la locul accidentului pentru a stabili cauzele accidentului şi dacă numai victima poartă vina pentru tragedie.

«Misiune Imposibilă 7» a avut de asemenea accidentări

Misiune imposibilă îndeplinită! Tom Cruise, 59 de ani, a sosit în Londra pentru a încheia cele 12 luni de coşmar în care a filmat pentru ”Misiune Imposibilă 7”. 

Filmările s-au încheiat şi echipa a început să strângă echipamentul şi să demonteze decorurile de pe platoul de filmare, semn că filmul poate fi lansat începând din 2022 după multe amânări cauzate de pandemia de COVID-19. Însă pe parcursul filmărilor au avut loc de asemenea accidentări. 


    Tom Cruise a avut parte de multe evenimente neplăcute la filmăriFoto: Profimedia
Tom Cruise a avut parte de multe evenimente neplăcute la filmăriFoto: Profimedia

De exemplu, o motocicletă a explodat în platoul de filmare şi Tom Cruise a fost la un pas de moarte. De asemenea, starul s-a accidentat în timp ce făcea o cascadorie.  A ratat o săritură şi s-a lovit de un zid, alegându-se cu răni grave la picioare.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg