Mick Jagger, mândru de mezinul familiei. Fiul lui de patru ani e tare chipeș

Ultima actualizare:

    Mick Jagger are opt copiiFoto: Getty Images
Mick Jagger are opt copiiFoto: Getty Images

Legendarul lider al trupei Rolling Stones, Mick Jagger (78 de ani) este mândru că fiul său cel mai mic, Deveraux, în vârstă de 4 ani, născut de balerina Melanie Hamrick (34 de ani), e tare chipeș. În total el are opt copii, născuți de 5 femei.

Legendarul lider al trupei Rolling Stones a fost căsătorit cu Bianca De Macias (76 de ani), între 1971-1978, şi cu fotomodelul Jerry Hall (65 de ani), între 1990-1999, dar nu a mai recunoscut cea de-a doua cununie, pe motiv că a fost o ceremonie hindusă.


    În stânga, micuțul Deveraux, în dreapta, Mick Jagger cu alți șase copii ai lui
În stânga, micuțul Deveraux, în dreapta, Mick Jagger cu alți șase copii ai lui

El are 8 copii cu 5 femei, Karis, de 50 de ani, născută de Marsha Hunt (75 de ani), Jade, de 49 de ani, născută de Bianca De Macias, Elizabeth, de 37 de ani, James, de 35 de ani, Georgia, de 29 de ani, Gabriel, de 23 de ani, născuţi de Jerry Hall, Lucas, de 22 de ani, născut de Luciana Gimenez (51 de ani) şi Deveraux, de numai 4 ani. Ultimul e fructul relaţiei sale cu balerina Melanie Hamrick.

Mick Jagger s-a iubit cu peste 4.000 de femei

Toți copiii seamănă cu celebrul lor tată, însă cel mai mic este chiar copia lui Mick Jagger, în miniatură. Artistul a cunoscut-o pe Melanie Hamrick în anul 2014, după un moment dramatic din viața lui. Fosta sa iubită, L'Wren Scott, tocmai își pusese capăt vieții la vârsta de 49 de ani. Jagger și Melanie se iubesc de atunci. Ea a renunțat la slujba sa de la Teatrul American de Balet ca să trăiască permanent cu el. Melanie l-a născut pe micuțul Deveraux Octavian Basil l-a 8 decembrie 2016. Legendarul rocker Mick Jagger ar fi împărţit patul cu peste 4.000 de femei, între care şi vedete, cum ar fi Carla Bruni, Angelina Jolie, Uma Thurman sau Farrah Fawcett. Mick Jagger este mândru de fiul care îi seamănă leit.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net