Mickey Rourke petrece singur cu cățeii. Actorul s-a fotografiat în compania animalelor lui dragi

Ultima actualizare:

    Mickey Rourke, 69 de ani, este extrem de atașat de cățeii lui, preferatul lui fiind bișonul alb, Carlos pe care îl ține în brațefoto: Instagram
Mickey Rourke, 69 de ani, este extrem de atașat de cățeii lui, preferatul lui fiind bișonul alb, Carlos pe care îl ține în brațefoto: Instagram

Mickey Rourke, de 69 de ani, petrece singur cu cățeii, în curtea casei lui. În timp ce întreg Hollywoodul fremăta de febra sărbătorii de Halloween, Mickey Rourke s-a concentrat pe cățelușii lui și a petrecut întreaga zi de duminică în compania lor, în curtea casei lui din Los Angeles, California.

Mickey Rourke, de 69 de ani, este un mare iubitor de animale. Cățeii lui sunt de departe pe primul loc în viața lui. De aceea, întreaga zi de duminică, Rourke a stat cu animalele lui și s-a jucat în curtea casei. El le-a inventat niște jucării din dovleci cățeilor și le-a pregătit niște surprize gustoase în timp ce s-a jucat cu ei. Iubita lui Anastassija Makarenko a imortalizat momentul și a postat fotografia pe Instagram. Rourke și Makarenko sunt împreună din anul 2009. Mickey Rourke a mai fost însurat cu Debra Feuer între 1981-1989 și cu Carre Otis între 1992 și 1998.

Citește și:

Mickey Rourke nu uită de câinele lui nici la terasă. I-a asigurat tot confortul la prânzul luat în Beverly Hills

Mickey Rourke a luat-o razna în izolare? Ia uitați ce program de carantină și-a făcut

Mickey Rourke, dependent de operații estetice

Între anii 1986-1987, Mickey Rourke era candidatul perfect pentru rolul de „băiat frumos”. Însă începând din 1991 când a decis să revină în ring pentru a-şi descărca nervii acumulaţi pe platoul de filmare, lucrurile au luat-o complet razna. Atunci a început un lung şir de operaţii estetice. Şi-a făcut implanturi la pomeţi, şi-a schimbat integral dantura, şi-a reconfigurat mandibula, apoi şi-a făcut implanturi de păr şi şi-a remodelat buzele. Nasul şi l-a operat de peste 50 de ori. El are o avere de aproximativ 10 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net