Nicole Kidman: ”Sunt vaccinată anti-COVID-19, am voie să merg la concert”

Ultima actualizare:

    Nicole Kidman, 54 de ani, s-a pozat înainte de concertul soțului ei din Clevelandfoto: Instagram
Nicole Kidman, 54 de ani, s-a pozat înainte de concertul soțului ei din Clevelandfoto: Instagram

Nicole Kidman se bucură din plin de beneficiile pe care i le oferă imunizarea anti-COVID-19. Actrița de 54 de ani a postat pe contul ei de Instagram o fotografie dinaintea concertului dedicat Tinei Turner Rock and Roll Hall of Fame care a avut loc sâmbătă 30 octombrie, în Cleveland, Ohio.

Nicole Kidman l-a însoțit pe soțul ei Keith Urban, 54 de ani, și s-a pozat alături de Carole King și Taylor Swift. Înainte de a merge la spectacolul care avut loc pe arena sportivă a echipei de baschet din NBA Cleveland Cavaliers, Nicole a postat o fotografie din camera de hotel și a subliniat că participarea la eveniment nu ar fi fost posibilă dacă nu se vaccina anti-COVID-19. De la spectacol a lipsit artistul canadian Bryan Adams, de 61 de an, care, în ciuda faptului că era vaccinat cu ambele doze de ser anti-COVID-19, a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19 cu puțin timp înainte să plece către concert. Un alt artist diagnosticat recent cu COVID-19, deși era vaccinat cu ambele doze, este Jon Bon Jovi, de 59 de ani. Ambii muzicieni se simt bine, prezintă un risc de infectare de doar 27% față de cei din jur, dar sunt obligați să stea în izolare timp de 14 zile, în conformitate cu legislația americană în vigoare.


    Fotografie de grup, vaccinați și testați: Keith Urban, Nicole Kidman, Carole King și Taylor Swiftfoto: Instagram
Fotografie de grup, vaccinați și testați: Keith Urban, Nicole Kidman, Carole King și Taylor Swiftfoto: Instagram

Citește și:

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

Nicole Kidman chiar nu îmbătrâneşte

Nicole Kidman, avere de 250 de milioane de dolari

Nicole Kidman este căsătorită cu Keith Urban (53de ani), din 2006, și au împreună două fiice, Sunday Rose, de 12 ani, și Faith Margaret, de 10 ani. Actrița are o avere de 250 de milioane de dolari. Ea a decis ca întreg anul 2020 și prima jumătate a anului 2021 să stea în Australia pentru a se feri de o posibilă infectare cu virusul ucigaș. Ea și familia ei au petrecut luni întregi la ferma lor de pe continentul australian și au profitat de vacanța inopinată.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!