Phil Collins, acuzat că nu a făcut duș un an

Ultima actualizare:

    Pe vremea când era fericit cu fosta soție, OrianneFoto: Getty Images
Pe vremea când era fericit cu fosta soție, OrianneFoto: Getty Images

Cântărețul Phil Collins a fost acuzat de fosta lui soție, Orianne Cevey, că nu și-a făcut duș și nu s-a spălat pe dinți timp de un an. Artistul va trebui să răspundă acestor acuzații la tribunal, sub jurământ.

Cântărețul Phil Collins (70 de ani) a fost acuzat de fosta lui soție, Orianne Cevey (47 de ani) că nu și-a făcut duș și nu s-a spălat pe dinți timp de un an. Artistul e în plin proces cu Orianne, care e designer de bijuterii. Ea l-a dat în judecată cu scopul de a obține jumătate din fosta lor casă din Miami. Un judecător din Los Angeles a respins cererea lui Phil Collins ca procesul să fie respins.

"A încetat să facă duş, să se spele pe dinţi şi a devenit incapabil să facă sex!" Ce actor vizează aceste acuzaţii

/Băiatul lui Phil Collins a fost arestat pentru trafic de droguri

Artistul e acuzat de impotență

Orianne, care are doi copii cu artistul, îl acuză de abuz de alcool și calmante, că nu își face duș și nu se spală pe dinți, și de impotență. Ea s-a căsătorit anul trecut cu Tom Bates, de 32 de ani. Avocații artistului susțin că acuzațiile fostei soții sunt scandaloase, parțial false și mult exagerate și că aceasta nu are nici un drept auspra casei. Solist și toboșar al trupei de rock progresiv Genesis, Phil Collins a fost însurat cu Orianne Cevey între 1999-2008 și în 2015 s-au împăcat, dar s-au despărțit din nou mai târziu. El are o avere de 300 milioane $. 

image
image
image
image
image
image
cub oana roman marius elisei png
https   www cancan ro wp content uploads 2023 05 gabriela cristea lipseste de la mireasa 5 webp
banner andreea balan victor cornea png
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
image
actualitate.net