Prințul Harry, ținta ironiilor la premiile Grammy 2023! Prezentatorul galei a făcut glume pe seama lui

Chiar dacă nu a fost prezent la premiile Grammy 2023, prințul Harry (38 de ani) a fost ținta glumelor. Dezvăluirile făcute de duce în cartea „Spare” au fost discutate duminică seară de către prezentatorul galei Grammy, Trevor Noah.

Prințul Harry a fost ținta ironiilor (Foto: GettyImages)
Prințul Harry a fost ținta ironiilor (Foto: GettyImages)

Trevor Noah l-a comparat pe James Corden cu prințul Harry

Citește și:

Mai exact, „penisul înghețatdespre care prințul Harry a vorbit fără rețineri în memoriile sale. Gluma lui Noah i-a făcut pe toți cei prezenți în sală să râdă.

Trevor a făcut referire la episodul în care Harry a dezvăluit că organele sale genitale au degerat în timpul unei călătorii la Polul Nord. Gazda premiilor Grammy 2023, eveniment ce a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles, l-a comparat pe starul britanic James Corden, venit la eveniment pentru a prezenta un premiu, cu prințul Harry.

James Corden este un câștigător a 12 premii Emmy și gazda The Late Late Show. James este, de asemenea, dovada vie că un bărbat se poate muta din Londra în L.A. și poate să nu spună tuturor despre penisul lui înghețat”, a glumit Trevor Noah, spre amuzamentul publicului.

Telespectatorii au apelat la rețelele de socializare pentru a reacționa la gluma comediantului sud-african. „Pariez că Harry nu se aștepta la asta!”, a scris un fan pe Twitter, potrivit tabloidului britanic Daily Mail

Vezi și:

Un altul a adăugat: „Mulți au ratat gluma făcută de Trevor Noah despre prințul Harry și a fost amuzant”„Sincer, punctul culminant al întregii ceremonii pentru mine a fost gluma aceea.” , a mai spus un telespectator. Alții au susținut că ducele, cel mai probabil, s-a amuzat și el de acasă pe seama glumei lui Trevor Noah:  „Sunt sigur că lui Harry i s-a părut o glumă amuzantă pentru că are un bun simț al umorului.”

În noua sa carte, prințul Harry a mai dezvăluit că a aplicat pe degerătura din zonele intime o cremă Elizabeth Arden, preferata Prințesei Diana, care i-a fost recomandată de un prieten. Crema Eight Hour Skin Protectant este cunoscută pentru proprietățile de hidratare, datorită unui amestec de petrolatum și vitamina E, care are ca scop hidratarea pielii uscate.

Iată și:

Prințul Harry și Meghan Markle nu au primit „scuze” din partea familiei regale

Dacă Prințul Harry spera că lansarea a memoriilor sale va fi catalizatorul pentru vindecarea rupturii dintre el și restul familiei regale, cu siguranță s-a ales cu o dezamăgire. După cum relatează Us Weekly, la aproape o lună de la publicarea cărții „Spare”, pe 10 ianuarie, „relația lui Harry cu familia regală rămâne neschimbată”.

Palatul nu i-a cerut scuze lui Meghan Markle, ceea ce îl frustrează pe Harry”, a spus o sursă pentru presa, referindu-se în mod special la solicitarea lui Harry ca soția sa să primească scuze pentru modul în care a fost tratată de către familia regală britanică. „Nici nu a primit scuze personale, darămite oficiale”, a mai spus sursa. Se pare că Harry spera că memoriile sale să declanșeze un dialog între ducii de Sussex și restul familiei, în special fratele său, prințul William, dar nu s-au făcut astfel de progrese.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net